Redactia.ro
Home » Homepage » Durere nemărginită: Un copil de șapte ani și-a găsit tatăl mort în condiții greu de imaginat: „Au rămas, acum, patru copii fără tată”

Durere nemărginită: Un copil de șapte ani și-a găsit tatăl mort în condiții greu de imaginat: „Au rămas, acum, patru copii fără tată”

Gheorghiță s-a sinucis la 30 de ani.

O tragedie cutremură comuna Roșcani din județul Iași, după ce un tânăr în vârstă de 30 de ani, cunoscut pentru hărnicia și bunătatea sa, a fost descoperit spânzurat de propriul său fiu în vârstă de 7 ani. Evenimentul tragic survine în contextul unor probleme în relația maritală a bărbatului cu soția sa, iar familia se confrunta cu durerea pierderii și întrebări fără răspuns.

De ce a recurs Gheorghiță la acest gest

Tânărul Gheorghiță, în vârstă de 30 de ani, a fost considerat un om muncitor și bun de către întreaga comunitate din comuna Roșcani. El a trăit împreună cu soția sa și cei patru copii ai lor. Relația lor a fost subiect de discuție în sat, iar recent, cuplul a sărbătorit onomastica soției cu o petrecere la care au participat prieteni apropiați. Cu toate acestea, fără a oferi nicio explicație, a doua zi după eveniment, soția lui Gheorghiță a plecat de acasă, luându-și cu ea cel mai mic copil, în vârstă de un an.

Familia tânărului susține că acesta avea bănuieli cu privire la o posibilă relație extraconjugală a soției sale. Plecarea acesteia de acasă nu ar fi fost o noutate, iar Gheorghiță rămânea să aibă grijă de ceilalți trei copii ai lor. Confruntat cu presiunile relației și cu neînțelegerea conjugală, tânărul a trăit momente dificile care au culminat cu tragedia de pe 4 decembrie.

„Numai din cauza ei a făcut așa ceva. Ea a plecat cu copilul cel mic de acasă. Nu știu unde s-a dus. Nu e prima dată când pleacă. El s-a spânzurat din cauza ei. Era un băiat bun, muncitor. Au rămas, acum, patru copii fără tată”, a declarat tatăl lui Gheorghiță.

Gheorghiță a fost găsit mort chiar de propriul copil

În dimineața acelei zile, fiul în vârstă de 7 ani al lui Gheorghiță l-a descoperit spânzurat de un copac din apropierea casei. Conștientizând tragedia, băiatul a alertat bunicii, generând o reacție de șoc în comunitate. Tatăl tânărului a declarat că gestul extrem al fiului său a fost determinat de suferința provocată de plecarea soției și de presiunile relației compromise.

Rudele, vecinii și prietenii tânărului Gheorghiță aduc omagii acestuia, subliniind calitățile sale pozitive și tragicul impact al problemelor conjugale asupra stării sale de bine. Tragedia lasă în urmă o comunitate șocată și patru copii fără tată. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie.

Tragedia din comuna Roșcani pune în evidență fragilitatea relațiilor umane și impactul devastator pe care problemele conjugale le pot avea asupra sănătății mentale. Comunitatea este profund afectată de pierderea unui tânăr iubit, iar familia încearcă să facă față acestei drame, sperând că această tragedie va sensibiliza asupra importanței sprijinului emoțional și al dialogului în gestionarea problemelor conjugale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: