Redactia.ro
Home » Monden » DUREREA cu care trăieşte Fuego. Artistul a mărturisit visul ce nu i se va mai împlini niciodată

DUREREA cu care trăieşte Fuego. Artistul a mărturisit visul ce nu i se va mai împlini niciodată

Fuego, cel care este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, a vorbit despre durerea cu care trăieşte în suflet. Cântăreţul a rămas un om modest, care a evitat mereu să vorbească despre el.

Acum, au ieşit la suprafaţă mai multe detalii despre viața personală a cântărețului.

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Fuego a împărtășit atât cu prezentatorii, cât și cu fanii săi un moment trist din viața lui, și anume faptul că tatăl său a părăsit această lume, nefiind martor la plenitudinea profesiei fiului său.

Părinţii s-au sacrificat pentru Paul

Paul Surugiu a povestit că părinții săi și-au dedicat viața pentru cariera lui și au făcut eforturi colosale pentru a-și ține fiul în facultatea de teatru, existând și momente în care poate aceștia nici nu aveau ce să pună pe masă din această cauză.

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, făcându-se remarcat prin vocea și talentul care l-au ținut în lumea mondenă până în ziua de azi.

„Una dintre cele mai mari dezamăgiri este că după atâta muncă, după ani de zile de drumuri dintre Turda și București, eforturi colosale din partea părinților mei, ca să mă țină și în facultatea de teatru și poate că uneori a doua zi nu aveau ce să pună pe masă ca să își susțină copilul, ar fi că tatăl meu nu m-a văzut în plenitudinea profesiei mele. A plecat mult prea devreme”, a declarat Fuego, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Fuego, victimă în online

Fuego a devenit ținta hackerilor. El a adus în atenția celor care îl urmăresc în mediul online că i-a fost furată identitatea, adăugând că nu este singura persoană publică din România care se confruntă cu astfel de probleme.

Fuego le-a spus fanilor că au apărut mai multe pagini de Facebook și de Instagram cu numele său și că i-a fost furată identitatea. I-a avertizat pe fani de mai multe ori să nu cadă într-o astfel de capcană. Artistul a mai spus că nu este prima dată când aduce în atenția fanilor această problemă, însă tot se mai găsesc oameni creduli care cad în plasa hoților.

Da, este adevărat și nu sunt eu singurul care pățește așa ceva, pățesc foarte mulți colegi de-ai mei. În primul rând, foarte mulți artiști pentru că le este furată identitatea, desigur, în online.

Eu am făcut și un anunț pe Facebook astăzi și este ultima oară când scriu acest mesaj, pentru că m-am plictisit, cred că am scris până acum zeci de anunțuri pe Facebook, numai că oamenii sunt foarte creduli”, a declarat Fuego.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: