Redactia.ro
Home » Monden » Meseria de bază a lui Fuego nu are nicio legătură cu muzica. Cum a ajuns un artist cunoscut

Meseria de bază a lui Fuego nu are nicio legătură cu muzica. Cum a ajuns un artist cunoscut

Paul Surugiu Fuego meserie

Meseria de bază a lui Fuego este un subiect prea puțin cunoscut de către fanii artistului. Până să ajungă un cântăreț cosacrat, Paul Surugiu nu a avut deloc o viață ușoară. În tinerețe a muncit din greu pentru a-și vedea visul cu ochii.

Care este meseria de bază a lui Fuego

În spatele oricărei povești de succes se ascunde multă muncă și ambiție. Este și cazul celebrului cântăreț Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă, Fuego. Are arta în sânge și iubește tradițiile autohtone. Vocea sa caldă îi încântă pe români de mai bine de două decenii, în special, în preajma Sărbătorilor. Este cântăreț, pictor și moderator de emisiuni. Unul dintre cei mai populari și iubiți artiști de la noi din țară. Un detaliu ascuns despre viața lui însă este meseria pe care o are la bază.

Artistul a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, faptul că el este lăcătuș mecanic. Totuși, îndrăgitul cântăreț a ținut să precizeze amuzat că, la ora actuală, nu crede că s-ar descurca să practice această profesie.

Drumul său către succes în lumea muzicală

Viața lui Fuego nu a fost deloc una ușoară, ci presărată cu grele încercări.

“Eu când am fost la început de drum, acum 20 și ceva de ani nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor, m-am descurcat singur doar cu ce mi-au dat mama și tata de acasă, mi-ai băgat și niște bănuți lunar în buzunar ca să pot să stau la studii în București. De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat ca nu aveam bani să cumpar acel bilet să mă duc de la Bucur Obor unde stăteam in gazda până la I.L. Caragiale unde studiam. Eu nu pot sa uit aceste vremuri pentru ca au foste grele.”, spunea artistul, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Fuego a urmat Liceul „Dr. Ion Rațiu”  din Turda și Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. De asemenea , a făcut cursuri de canto la Școala Populară din Cluj-Napoca. Și-a făcut debutul pe scena Festivalului de la Mamaia din anul 1993. Acum, la vârsta de 46 de ani, artistul are în palmares 31 de albume de studio, peste 600 de piese în repertoriu, cinci discuri de aur și două de platină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: