Redactia.ro
Home » Monden » E mai frumoasă ca Jojo? Cum a ajuns să arate astăzi fosta iubită a lui Paul Ipate, Ioana Blaj

E mai frumoasă ca Jojo? Cum a ajuns să arate astăzi fosta iubită a lui Paul Ipate, Ioana Blaj

GALERIE FOTO (10) Cum a ajuns să arate astăzi fosta iubită a lui Paul Ipate, Ioana Blaj

Ioana Blaj are în prezent o familie fericită împreună cu Ducu Ion, cu care are doi copii. Însă în trecut, actrița a format un cuplu atât la Tv cât și în realitate cu Paul Ipate, actualul soț al actriței Jojo. Cei doi au avut o relație frumoasă și multă lume se aștepta să se căsătorească, dar nu a fost să fie.

E mai frumoasă ca Jojo? Cum a ajuns să arate astăzi fosta iubită a lui Paul Ipate, Ioana Blaj

Ioana Blaj și Paul Ipate au format un cuplu în urmă cu mulți ani. În anul 2006, Ioana și Paul au recunoscut că au o relație, dar se pare că aceasta nu a funcționat și s-au despărțit. Cu toate astea, Paul și Ioana au continuat să lucreze împreună în filme, ba chiar au avut câteva scene în care se sărutau.

După ce s-a despărțit de actor, Ioana și-a găsit sufletul pereche în 2013. Aceasta s-a îndrăgostit de regizorul Ducu Ion, care la acea vreme era căsătorit cu Diana Dumitrescu. După ce a divorțat de aceasta, cei doi au confirmat că formează un cuplu. Totodată, Ioana a mărturisit că este însărcinată și că va deveni pentru prima oară mamă. Câteva luni mai târziu, a adus pe lume un băiețel, Filip.

Ioana a luat o pauză pe plan profesional

După ce născut, actrița a decis să se dedice în totalitate familiei, motiv pentru care a decis să ia o pauză. În 2017, Ioana avea să devină mamă pentru a doua oară, când a adus pe lume o fetiță. În 2018, a revenit pe platurile de filmare pentru prima dată de când a născut, și a intrat în distribuția serialului difuzat pe Antena 2, Fructul Oprit. Aceasta o intepretează pe Iza, o femeie independentă, dedicată vieții profesionale.

De altă parte, Paul Ipate și-a găsit fericirea în brațele actriței Jojo, cu care are o căsnicie frumoasă și un copil minunat. În 2019, Jojo a adus pe lume primul copil pe care îl are cu Paul, aceasta mai având din relația anterioară un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: