Redactia.ro
Home » Monden » E Mihai Bendeac plin de bani? Salariul URIAŞ de la iUmor pe care l-a aruncat la gunoi asta ar spune!

E Mihai Bendeac plin de bani? Salariul URIAŞ de la iUmor pe care l-a aruncat la gunoi asta ar spune!

Cum arăta Mihai Bendeac la 14 ani! Actorul este de nerecunoscut cu păr

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1. Aşadar, emisiunea iUmor a rămas fără unul dintre cei mai îndrăgiţi juraţi ai săi. Chiar dacă, oficial, n-au apărut motivele acestei „rupturi”, se pare că o explicaţie ar fi un conflict mocnit între actor şi Cheloo.

De altfel, juratul Mihai Bendeac a mai avut o tentativă de a încheia brusc proiectul de la Antena 1, fiind înlocuit de Dan Badea în juriul iUmor în ediția 13 din sezonul 12.

Bendeac, plătit cu 7000 euro?

Fanii show-ului de la Antena 1 îşi amintesc că, încă de anul trecut, între Mihai Bendeac și solistul trupei hip-hop Paraziții s-ar fi iscat un conflict, care s-a perpetuat pe durata întregului sezon 12 al emisiunii iUmor, existând chiar un episod în care Cheloo l-ar fi amenințat pe Mihai Bendeac că îl va agresa.

Martorii din culise susţin că, pe lângă asta, Cheloo l-ar fi alergat pe actor chiar în timpul filmărilor, înjurându-l și amenințându-l cu bătaia. Speriat de amenințări și injurii, Mihai Bendeac s-ar fi baricadat într-o toaletă, moment în care juratul Cheloo ar fi început să lovească cu piciorul în ușa respectivei toalete, vrând ca actorul să iasă de acolo.

Aşadar, actorul n-a mai suportat şi a plecat de la emisiunea de umor. Deși se credea că Mihai Bendeac ar fi cel mai bine plătit jurat de la ”iUmor, se pare că, adevărul este undeva la mijloc. Actorul încasa aproximativ 7.000 de euro, cu 3.000 de euro mai puțin ca juratul Cheloo, acesta având un salariu de 10.000 de euro.

Cât despre Delia, misterul încă planează asupra salariului încasat. Potrivit unor surse, se pare că artista ar încasa între 6.000 și 8.000 de euro, însă, nu se știe oficial, conform cancan.ro.

Formatul iUmor, inspirat din altă parte?

Producătorii emisiunii de la Antena 1 se mai confruntă c-o problemă: sunt acuzaţi că s-au inspirat, pentru format, dintr-un proiect prezentat de un comendiat cunoscut, Florin Turcu, alias Băse din grupul umoristic Naționala de Bere.

Acum zece ani, Florin Turcu depunea actele de înregistrare al unui format TV, HaYoshYi. Conform actelor înregistrate de Societatea pentru Drepturi de Autor în Cinematografie – Audiovizual, proiectul depus de Florin Turcu prevedea realizarea unei emisiuni concurs pentru a-i descoperi pe cei mai buni umoriști din România, precizează fanatik.ro.

Revenind la Bendeac, după plecarea de Antena 1, actorul va putea fi văzut pe scena Teatrului Național, în piesa de teatru „Bani din cer”, regizată tot de Horațiu Mălăele, dar și la Teatrul de Comedie, unde joacă în spectacole precum „Doi pe o bancă” sau „Nunta lui Krecinsky”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: