Redactia.ro
Home » Monden » E oficial! Fiica lui Ioniță de la Clejani s-a despărțit de iubitul său

E oficial! Fiica lui Ioniță de la Clejani s-a despărțit de iubitul său

GALERIE FOTO (2)

Mercur în retrograd lovește, din nou. Un alt cuplu din showbiz s-a destrămat. Fiica lui Ioniță de la Clejani și Paris nu mai formează un cuplu. Artistul a confirmat zvonurile! Acesta a mărturisit că totul ar fi pornit de la niște mesaje despre care el nu are habar!

Relația dintre Ramona de la Clejani și Paris s-a terminat, după ce au fost făcute publice o serie de mesaje dintre artist și fosta lui iubita.

”Eu nu știu de niciun mesaj, am aflat și eu ieri. Fata cu care am fost eu, din câte știu eu, din auzite, că avem prieteni comuni, fata este într-o relație. Eu așa știu. Sută la sută sunt invidioși oamenii, nu le convine să mă vadă cu Ramona, că și ea, la rândul ei, are foarte mulți pretendenți, probabil asta a fost ideea”, a declarat Paris, pentru spynews.ro.

Paris susține că nu i-a trimis mesaje fostei sale iubite și că nu este vinovat, ba chiar nici Ramona de la Clejani nu i-ar fi greșit niciodată.

”Eu nu am făcut nimic, eu nu mă simt pătat cu absolut nimic, mie Ramona nu mi-a făcut nimic, m-am înțeles cu ea, despărțiți suntem, pentru că nu i-a venit bine, dacă e adevărat ce se aude, mesaje sau ce a venit, dar nu am avut o ceartă mai rea sau să ne vorbim urât”, a mai spus artistul.

Paris a declarat că deși sunt despărțiți o va susține și o va respecta pe Ramona de la Clejani indiferent dacă vor mai fi sau nu împreună. Mai mult, cei doi se văd des la evenimentele și petrecerile unde sunt invitați să cânte, fiind colegi de breaslă.

”O respect și orice se va întâmpla de acum încolo, o să o respect. Acum Dumnezeu știe (n.r. dacă vor mai fi împreună), viața merge înainte și cu bune, și cu rele. Are o carieră foarte bună, are de cântat foarte mult, și eu la fel. Eu am rămas puțin șocat cu aceste mesaje”, a concluzionat fostul iubit al cântăreței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: