Redactia.ro
Home » Știri » E ziua de naștere a Adelei Popescu. Ea a făcut un anunț, la întoarcerea din Republica Dominicană: „Na, poftim”

E ziua de naștere a Adelei Popescu. Ea a făcut un anunț, la întoarcerea din Republica Dominicană: „Na, poftim”

GALERIE FOTO (6) E ziua de naștere a Adelei Popescu. Ea a făcut un anunț, la întoarcerea din Republica Dominicană: „Na, poftim”

Adela Popescu își sărbătorește azi ziua de naștere. Ea a făcut un anunț despre mama ei, la întoarcerea din Dominicană, acolo unde au avut loc filmările pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV. Iată despre ce este vorba!

E ziua de naștere a Adelei Popescu. Ea a făcut un anunț, la întoarcerea din Republica Dominicană: „Na, poftim”

Filmările pentru emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV s-au finalizat, astfel că Adela Popescu s-a întors din Republica Dominicană acasă, în România. Ea a venit, iar altcineva din familia ei a plecat, tot așa, într-o vacanță de câteva zile cu mai mulți cunoscuți. Este vorba chiar de mama Adelei Popescu.

„M-am întors eu, dar a plecat doamna Doina la Monte Carlo cu fetele. Na, poftim”, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.

Astăzi, 8 octombrie 2022, este și ziua Adelei Popescu. Împlinește 36 de ani.

„Ce credeți că facem? Mă duce soțul la Viena”, a spus Adela Popescu într-un story, pe Instagram, în timp ce se afla într-o mașină cu soțul ei. „Ba nu mă duce la Viena, că mie nu-mi place la Viena”, se aude ea, spunând în șoaptă.

„De unde știi că mergem la Viena. Te-ai urcat în avion și știi că mergem la Viena? Mergem să luăm pe cineva de la aeroport. Surpriză!”, i-a replicat Radu Vâlcan. Cei doi ciocnesc și un pahar cu șampanie în mașină, la un moment dat.

Adela Popescu a primit numeroase urări de ziua ei și, cu siguranță, are parte de multă bucurie.

Sursa foto: Instagram / Adela Popescu (captură story)

Sursa foto: Instagram / Adela Popescu (captură story)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: