Redactia.ro
Home » Monden » E ziua de naștere a Deliei! Ce face de ziua ei și ce cadou îi oferă la lăsarea serii soțul, Răzvan Munteanu

E ziua de naștere a Deliei! Ce face de ziua ei și ce cadou îi oferă la lăsarea serii soțul, Răzvan Munteanu

E ziua de naștere a Deliei! Ce face de ziua ei și ce cadou îi oferă soțul, Răzvan Munteanu

Astăzi este ziua de naștere a Deliei Matache. Iată ce face cântăreața de ziua ei și ce cadou îi oferă soțul, Răzvan Munteanu. Iată ce mesaje și urări i-au transmis Andra și Mihai Bendeac!

E ziua de naștere a Deliei! Ce face de ziua ei și ce cadou îi oferă la lăsarea serii soțul, Răzvan Munteanu

Delia împlinește astăzi 41 de ani. Îndrăgita cântăreața ar putea să spună că are tot ce își dorește din punct de vedere material, dar își dorește ceva. Vrea fericire.

„Încerc să am o zi cât mai frumoasă, să mă relaxez și să fac tot ce-mi place mie. Ideal este să nu mă prindă la muncă, așa cum se întâmplă anul asta. Încerc să mă sărbătoresc și să nu mă prindă ziua mea foarte obosită, vreau să fiu cât mai fericită posibil”, a declarat Delia, potrivit Fanatik.

Cel mai probabil, abia pe seară, Delia o să apuce să își tragă sufletul. Plănuiește o ieșire în oraș cu Răzvan Munteanu, soțul ei, evident.

„Probabil că în seara asta vom ieși la masă, o să servim chestii bune, iar la final o să avem un tort. După care vom merge să facem nani deoarece eu sunt în timpul filmărilor. De la soțul meu nu știu încă ce-o să primesc, dar cred că multă afecțiune, dragoste și căldură în primul rând”,  a mai spus Delia.

Ce urări au transmis Andra și Mihai Bendeac de ziua de naștere a Deliei

Atât Mihai Bendeac cât și Andra i-au transmis Deliei mesaje de ziua ei. Nu doar în privat, ci și în văzul lumii, în mediul online. Mihai Bendeac a pus cap la cap un videoclip cu momente amuzante de la „iUmor”, în care apare alături de Delia, iar Andra i-a reamintit cât de importantă și de dragă îi este.

„Ar fi fost, într-o măsură importantă, atât de triști ultimii 10 ani fără tine… La mulți ani, Matache! Te iubesc!”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

„La mulți ani, Delia! Oricâte zile de naștere am sărbători, rămânem mereu două fete care iubesc muzica și râd din orice. Cine ne-a făcut oameni mari? Hai să mai fim copii un pic!”, a scris Andra pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: