Redactia.ro
Home » Știri » Ea a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024! Andra a apăsat pe butonul auriu

Ea a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024! Andra a apăsat pe butonul auriu

GALERIE FOTO (4) Ea a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024! Andra a apăsat pe butonul auriu

La doar 20 de ani, Ana a demonstrat că pasiunea și talentul său muzical sunt de o profunzime rar întâlnită. Cu o poveste de viață emoționantă și un dar muzical incontestabil, Ana a reușit să cucerească atât jurații, cât și publicul, devenind al treilea concurent din acest sezon care a primit Golden Buzz.

Ea a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024

Originară din Craiova, Ana a fost atrasă de muzică încă din copilărie. Crescută de o mamă credincioasă, Ana a început să cânte la biserică încă de la o vârstă fragedă. Pentru ea, biserica nu a fost doar un loc de rugăciune, ci și un loc unde și-a descoperit și își exprima pasiunea pentru muzică. Chiar și în absența unei educații muzicale formale, Ana a continuat să cânte, perfecționându-și talentul prin intermediul cântărilor religioase.

„A fost un dar primit de la Dumnezeu în inimă și apoi am continuat, tot am cântat la biserică, doar că nu am reușit să fac o performanță din muzică, adică să încep să învăț note sau să învăț tehnică. Tatăl meu a murit, eu am fost singură la părinți. A murit când eram mică și mama mea, probabil, de aceea a fost și foarte credincioasă și s-a dus mai mult la biserică. Cumva, acolo ne-am găsit noi liniștea sufletească și ajutorul de la Dumnezeu, că i-a fost și ei greu să mă crească de mică. Și-a pus tot sufletul să mă ajute să îmi împlinesc visul meu.”, a mai spus concurenta, înainte de a intra pe scenă.

Ana Nuță, moment memorabil la Românii au Talent

Cu modestia și zâmbetul ei cald, Ana a pășit pe scena Românii au Talent, uimind pe toată lumea cu vocea sa și interpretarea sa pasionată. Deși lipsită de formare muzicală profesională, Ana a abordat o piesă dificilă cu o lejeritate și o sensibilitate care au impresionat pe toată lumea. Momentul său a fost atât de emoționant, încât mulți au fost copleșiți de frumusețea și profunzimea interpretării sale.

Andra a apăsat pe butonul auriu

Reacția juraților a fost una deplină de admirație și emoție. Andra, una dintre jurați, a fost profund impresionată de interpretarea lui Ana și a fost atât de copleșită încât a apăsat butonul auriu, trimițând-o direct în semifinală. Gestul său a făcut din Ana cel de-al treilea Golden Buzz al sezonului, confirmând astfel nu doar talentul său, ci și puterea sa de a transmite emoție și conexiune prin muzică.

„Este un moment unic la Românii au Talent. Atâta emoție, într-un moment, nu am mai simțit. Am simțit ce se întâmpla în spatele meu, am văzut și aici la masă, mi-a plăcut enorm. Ești foarte talentată și, dacă asta ai vrut, să pui o cărămidă la ceea ce îți dorești tu să faci, crede-mă că ai pus mai mult de o cărămidă. Cred că ai ridicat un etaj deja, la Românii au Talent.”, a spus Mihai Bobonete, după momentul susținut de Ana Nuță la Românii au Talent.

„M-ai făcut foarte fericită, pentru că mi-ai demonstrat, încă odată, că întâlnesc oameni talentați și întâlnesc oameni înzestrați cu har de la Dumnezeu, care au mai mult decât talent. Nu mă pot abține, nu știu, asta mi-a dat interpretarea ta. Este un dar de la Dumnezeu ce ai primit și ai mare grijă de el, iar atunci când muzica pentru mine e dincolo de orice cuvânt, următorul meu pas este să mă ridic, să mă înclin și să apăs acest buton.”, a spus Andra, după momentul susținut de concurentă.

Ana Nuță a demonstrat că pasiunea, angajamentul și talentul autentic pot depăși orice obstacol. De la începuturile umile în biserica copilăriei sale până la strălucirea pe scenă, Ana a devenit un exemplu de inspirație pentru tinerii artiști și pentru toți cei care visează să-și împlinească pasiunea. Prin darul său muzical și povestea sa de viață, Ana Nuță rămâne un simbol al perseverenței și talentului în lumea artei.

 

Sursa foto: Captură video

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: