Redactia.ro
Home » Monden » Ea are 52 de ani, el doar 38. Toți le-au criticat relația, dar când au ieșit pe stradă toți au sesizat asta

Ea are 52 de ani, el doar 38. Toți le-au criticat relația, dar când au ieșit pe stradă toți au sesizat asta

GALERIE FOTO (4)

E una dintre cele mai cunoscute, talentate și cerute artiste din lume. Și-a clădit un adevărat imperiu grație carierei sale muzicale și atrage atenția oriunde apare. Odată pentru că vorbim despre un pop-icon al zilelor noastre și-n al doilea rând pentru că toți se uită lung când o vede alături de iubitul mult mai tânăr.

Mariah Carey și iubitul ei petrec Crăciunul în Aspen

Mariah Carey, căci despre ea vorbim, și-a făcut apariția în Aspen zilele trecute. Ea petrece de regulă sărbătorile de iarnă în celebra stațiune de munte, așa că nu-i de mirare că și anul acesta a ales-o drept destinație de vacanță. Și nu era singură! Ci cu deja celebrul ei iubit, Bryan Tanaka, mai mic de vârstă decât ea cu 14 ani. Cei doi au apărut ținându-se de mână, ca doi îndrăgostiți, demonstrând încă o dată cârcotașilor că relația lor e trainică și fericită.

Mariah și Bryan au zăbovit preț de câteva zeci de minute în resort, apoi s-au îndreptat cel mai probabil către reședința lor. Cei doi nu erau însoțiți de gemenii artistei, dar îl aveau în compania lor pe cățelul cântăreței, un Jack Russel pe nume Cha Cha.

Mariah Carey si Bryan Tanaka, în Aspen

De când sunt împreună

Deși e o diferență de vârstă de 14 ani între ei, Mariah și Bryan par să aibă o relație sudată. Ce-i drept, totul a pornit dintr-o prietenie, dat fiind faptul că acesta a fost mai întâi angajatul artistei. Cei doi s-au cunoscut în 2006, pe când acesta a acompaniat-o, în calitate de dansator, în turneul din Miami. La acea vreme, Mariah era într-o relație cu Nick Cannon, cel cu care s-a și căsătorit și cu care are doi copii.

Mariah Carey, Bryan Tanaka pe plaja în 2016

În 2016, Mariah a divorțat de Nick Cannon și s-a cuplat cu James Packer, un afacerist cu care a avut o relație scurtă și scandaloasă. Așa se face că la sfârșitul anului 2016, Mariah Carey a ajuns în brațele dansatorului Bryan Tanaka. Cei doi fuseseră surprinși pe atunci la plajă, sărutându-se și îmbrățișându-se. Povestea lor de iubire a rezistat până în aprilie 2017, când nimeni n-a știut de ce s-au despărțit de fapt. Mulți spun că Mariah n-a mai rezistat să audă că Bryan Tanaka se folosește de faima și averea ei.

Ei bine, cert e că artista n-a stat prea mult pe gânduri și l-a acceptat din nou pe Bryan Tanaka în grațiile ei. S-au împăcat tot în 2017 și de atunci formează un cuplu. Momentan, nu se aude nimic despre o logodnă ori vreun copil în ceea ce-i privește.

Bryan e foarte implicat în viața copiilor artistei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: