Redactia.ro
Home » Știri » Ea e femeia care se lasă pedepsită de soț, cu voia ei, atunci când greșește. Ce reguli urmează și cum e sancționată dacă nu le respectă

Ea e femeia care se lasă pedepsită de soț, cu voia ei, atunci când greșește. Ce reguli urmează și cum e sancționată dacă nu le respectă

Ea e femeia care se lasă pedepsită de soț atunci când greșește. Ce reguli urmează și cum e sancționată dacă nu le respectă

Un cuplu care pare normal la prima vedere a dezvăluit că relația lor funcționează doar după reguli stricte. Femeia, spre exemplu, se lasă pedepsită de soț atunci când greșește. Iată și ce pedepse primește aceasta dacă se abate de la reguli.

Ea e femeia care se lasă pedepsită de soț, cu voia ei, atunci când greșește. Ce reguli urmează și cum e sancționată dacă nu le respectă

Brandi și Laz Robinson sunt căsătoriți. La prima vedere, arată ca un cuplu destul de convențional. Laz, în vârstă de 38 de ani, lucrează în domeniul ingineriei solare, iar partenera lui, în vârstă de 36 de ani, este o mamă casnică care își educă acasă cei trei copii și are o înclinație pentru cumpărăturile la reduceri.

La o privire și mai atentă, însă, lucrurile nu sunt chiar atât de convenționale între ei. Cei doi practică disciplina domestică de aproape 10 ani. Oricât de nepotrivit ar suna pentru multe dintre cupluri, disciplina domestică există și este practicată de mulți oameni din lume care au o relație. Este ca un stil de viață, în care un partener (sau ambii, uneori) simte nevoia de a fi supravegheat și pedepsit, metodele de pedeapsă fiind cel mai adesea corporale, fără a se depăși anumite limite care sunt cunoscute dinainte de parteneri. Contextul este unul disciplinar, existând un motiv care justifică aceste sancțiuni.

Totodată, unul dintre parteneri își asumă rolul dominant de creator de reguli, în timp ce celălalt partener este cel supus.

Brandi și Laz soț și  practică și ei acest tip de relație, așadar. În cazul lor, Laz este „șeful casei”, în timp ce Brandi este cea care i se supune. Laz îi aplică lui Brandi tot felul de pedepse, mai mici și mai mari: fie să scrie pagini întregi de mână, sau pot ajunge la pălmuiri sau chiar la bătaie. De asemenea, ei aplică și rolurile tradiționale de gen. Femeia din cuplu gătește și face treburile casnice, în timp ce bărbatul din cuplu se ocupă de grădină și de alte lucruri din afara casei.

„Unii mai spun că vor chema Poliția dacă îl mai las pe soțul meu să facă asta. (…) Soțul meu e sensibil și îi pasă de mine, de copiii noștri”, a spus Brandi.

Cei doi soți provin din Columbus, Ohio. Ei susțin faptul că această relație de disciplină domestică i-a făcut să fie mai apropiați ca și cuplu și nu s-ar vedea trăind altfel. Foarte mulți oameni care le-au aflat povestea susțin că așa ceva nu este normal, totuși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: