Redactia.ro
Home » Știri » Ea e Ioana, soția primarului din Boțești, găsită moartă în propria casă. 3 copii au rămas fără mamă

Ea e Ioana, soția primarului din Boțești, găsită moartă în propria casă. 3 copii au rămas fără mamă

GALERIE FOTO (7)

Tragedie de neimaginat astăzi în Boțești, Argeș, acolo unde soția primarului a fost găsită fără suflare în propria casă. Din primele informații, aceasta suferea de depresie și și-ar fi luat viața.

Ea e Ioana, soția primarului din Boțești, găsită moartă în propria casă

Ioana Laura, soția primarului din Boțești, în vârstă de doar 32 de ani, a fost găsită fără suflare în casă. În urma acestei tragedii, trei băieți au rămas fără mamă.

Din primele informații, femeia suferea de depresie și-ntr-un moment critic s-ar fi spânzurat. La momentul fatidic, femeia se găsea singură în locuință. Nu se știe, momentan, unde se aflau cei trei copii ai cuplului și soțul său, primarul orașului Boțești.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a petrecut cu exactitate și cum a fost posibilă o asemenea tragedie. În acest sens, procurorii au deschis și un dosar penal pentru moarte suspectă.

Ce profesie avea tânăra

Mamă a trei copii, Ioana Laura lucra la un salon de înfrumusețare. În paralel, tânăra studia la Școala Postliceală Sanitară „Carola Davila” din Pitești, pentru a deveni asistentă medicală generalistă.

Pe contul tinerei de Facebook apar mai multe mesaje care trădează starea emoțională pe care o avea. Ea vorbea despre nefericire: „Nu exista oameni rai, ci, doar oameni nefericiți, iar omul nefericit se exprima cu răutate, cumva, sa îl facă pe cel de lângă el sa ii înțeleagă durerea lui, sa fie ajutat. Este un strigat de ajutor. Prof. Lucian Cristescu”.

Tânăra și primarul din Boțești erau împreună de 16 ani, iar de 9 erau soț și soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini