Redactia.ro
Home » TV » Ea este artista care este dezamăgită de aceste vremuri. „Lucrurile nu erau atât de agresive”

Ea este artista care este dezamăgită de aceste vremuri. „Lucrurile nu erau atât de agresive”

GALERIE FOTO (3)

Una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi s-a declarat dezamăgită de vremurile în care trăim. Este vorba despre Monica Anghel, care s-a declarat întristată de faptul că tradițiile nu se mai păstrează. 

 

Monica Anghel, dezamăgită de vremurile în care trăim

 

Monica Anghel și fratele ei, Alexandru, au mărturisit că sărbătorile aveau un farmec aparte în copilărie. Cântăreața este întristată de faptul că tradițiile s-au pierdut și de faptul că nici colindele nu se mai păstrează.

Nu era cu cadouri atunci. Erau din alea… nuci, mănuşi, nuci în poleială, portocale şi mai erau bombonele, vată, chestii fireşti pentru acea perioadă. Acum e abundenţă, vezi fel şi fel de brizbrizuri. În vremurile acelea era important să fim cu toţi în jurul bradului, să fim acolo şi să ne bucurăm, să cântăm colindă, să mergem la colindat. Atunci se respectau chestiile astea.”, a povestit Monica Anghel pentru Antena Stars.

Artista consideră că vremurile în care trăim s-au schimbat mult prea mult, motivând că lucrurile au devenit foarte agresive.

,,Acum copiii unde să mai meargă la colindat? În oraş? Să te duci să suni, să intri în blocuri şi să suni pe la uşi? Poţi să ştii cine îţi deschide? Totuşi parcă lucrurile nu erau atât de agresive, poate pentru că nici nu ştiam noi atunci ce se întâmplă, poate pentru că le era şi frică… habar n-am”, a mai precizat Monica Anghel.

 

Monica Anghel, schimbare bruscă în perioada de izolare

Artista Monica Anghel este cunoscută pentru ambiția de care a dat dovadă în lupta cu kilogramele. Cântăreața a reușit să slăbească 30 de kilograme în doi ani, fiind hotărâtă să facă această schimbare în urma unor probleme de sănătate, la nivelul coloanei vertebrale.

,,Am slăbit 30 kg. Am intrat în acest program, Good Life, de pe 1 octombrie 2017. Sunt monitorizată săptămânal de un nutriţionist, kinetoterapeut, fizioterapeut şi psiholog. Îmi fac analizele din 3 în 3 luni. Ultima dată mi-a ieşit ureea mare la analize şi atunci medicul nutriţionist mi-a spus să reduc consumul de carne. Mi-a zis să ţin două zile de post pe săptămână. Am avut o mare voinţă şi iată că se poate. În paralel, fac şi sport”, a mărturisit Monica Anghel, în urmă cu ceva vreme.

Însă, perioada de izolare în contextul pandemiei de coronavirus de la începutul acestui an a făcut-o pe artistă să renunțe la regulile stricte în privința alimentației. Vedeta a renunțat la mesele regulate și a mâncat chiar și ceva dulce, după cum a mărturisit.

Cu atâtea activități, deja chiar nu mai am chef să mai mănânc. Ar trebui să mănânc mai regulat, dar mai mult de două mese pe zi nu prea mai iau, și pe acelea în scârbă. Nu mai am chef să mânânc. Până la urmă și mâncatul ăsta… mănânci cu oamenii dragi. Sigur, noi suntem aici în familie, îmi e foarte drag să fiu cu familia și cu finul nostru, Dan, dar eu sunt un om foarte sociabil, mie îmi trebuie oameni în jurul meu tot timpul.

Mi-ar face mare plăcere să mă întâlnesc cu toți prietenii mei dragi și minunați, pe care îi iubesc și să bem un pahar cu vin, să mâncăm ceva, deși habar nu am ce… Uite, vezi? Nici nu îmi e poftă de nimic. Astăzi, uite, recunosc că mi-a fost poftă de ceva dulce, de altceva dulce în afară de un fruct și am mâncat două cubulețe de ciocolată. Două!‘, a mai povestit Monica Anghel pentru Viva!.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: