Redactia.ro
Home » Știri » Ea este femeia care își câștigă existența într-un mod diferit! Acum este bogată, dar spune că face asta pentru oameni. Cu ce se ocupă

Ea este femeia care își câștigă existența într-un mod diferit! Acum este bogată, dar spune că face asta pentru oameni. Cu ce se ocupă

GALERIE FOTO (9)

Ea este femeia care își câștigă banii într-un mod mai special. Femeia este din Texas și  a reușit să strângă o avere dintr-un lucru pe care mulți nu l-ar considera o carieră. 

Cu ce se ocupă

Janet Trveino are 37 de ani și a făcut o carieră din îmbrățișatul oamenilor. Femeia din Texas primește 80 de dolari pe oră pentru a sta întinsă alături de oameni străini în timp ce îi îmbrățișeasă, considerând că fiecare are nevoie de o îmbrățișare și de o vorbă bună.

Femeia lucra cu jumătate de normă și făcea sute de dolari pe lună. Astfel, de la o vreme a început să lucreze cu normă întreagă. Tot ceea ce face femeia este să îi țină în brațe pe oameni și să fie alături de ei atunci când aceștia au nevoie. Deși multe persoane se gândesc că face și alte lucruri, Travino insistă că nu face nimic altceva pe lângă asta și a menționat că cererea pentru acest tip de activitate este mult mai mare decât și-ar fi imaginat mulți.

 

Unii oameni nu au mai fost atinși de către altcineva de decenii. E chiar drăguț. Întreaga mea viață am făcut acest gen de muncă. Când aveam doar 19 sau 20 de ani am vrut să fiu misionar. Cred că oamenii au mare nevoie în toată lumea de mesaje de iubire și speranță, și asta e ce am vrut eu să fac. Clienții mei fideli sunt veterani de război, dar mulți oameni se întorc. Așa îmi câștig existența și activitatea aceasta îmi ocupă extrem de mult timp”a declarat femeia.

Janet a fost pregătită să facă mai multe poziții din care să ia oamenii în brațe și pe care să îi facă să se simtă confortabil.

 

Cum a reușit să facă o carieră din îmbrățișări

Femeia din Texas a avut și un partener, Carlos, care îi înțelegea munca. Tânăra a mărturisit că mereu a vrut să îi ajute pe cei din jur și să le fie alături, acesta fiind și motivul pentru acre și-a ales această carieră. Cu toate acestea, femeia a mărturisit, însă, că ,,nu este o persoană plină de sensibilitate”. 

Janet Trevino a declarat că a început această carieră în urmă cu 7 ani, atunci când a văzut că nu este mulțumită cu viața sa sexuală. Mai mult, femeia a mărturisit că a devenit interesată de cariera sa după ce, la o petrecere, a întâlnit două persoane care făceau același lucru, ofereau îmbrățișări. Cele două persoane au convins-o să vină la o petrecere de îmbrățișări- o adunare non-sexuală.

,,Într-o zi m-a lovit faptul că nu eram mulțumită de sexualitatea mea. Nu eram mulțumită de cine eram ca ființă sexuală. L-am presat mult pe soțul meu să aibă grijă de mine pe partea asta, dar am realizat că singura responsabilă de acest aspect sunt eu. Am făcut câteva ateliere de sexualitate și am vrut să fac cât mai multe pentru a-i determina pe oameni să vorbească despre sexualitatea lor. Astfel, am creat o astfel de întâlnire în care să pot discuta cu oamenii despre ceea ce înseamnă sexualitatea pentru fiecare dintre noi.”, a mai precizat femeia. 

Femeia de 37 de ani își începe sesiunile de îmbrățișări întrebându-i pe clienți cum ar vrea să se simtă în siguranță.

Din păcate, acestă carieră a dus la destrămarea căsătoriei sale, deoarece ea și Carlos au decis că vor lucruri diferite de la viață.

,,A fost o despărțire cu adevărat pozitivă. Am simțit că partenerul meu nu poate merge pe drumul pe care mergeam eu. Ne iubeam, dar eu am vrut altceva”, a mai spus femeia. 

Mai mult, Janet a precizat că a simțit că este extrem de bună la ceea ce face și simte că mângâierea ei poate ajuta atâția oameni. Janet și-a făcut chiar și un studio special în care îi invită pe oameni să le ofere îmbrățișări.

,,Am avut foarte mult succes de când am început. Sunt mulți oameni care se întorc la mine. Clienții mei tipici tind să fie veterani pensionari, deoarece locuiesc într-un oraș militar, dar am lucrat cu tot felul de oameni”, a mai spus Janet. 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: