Redactia.ro
Home » Monden » Ea este fiica lui Firicel, actorul din Las Fierbinți. Meda îi calcă pe urme FOTO

Ea este fiica lui Firicel, actorul din Las Fierbinți. Meda îi calcă pe urme FOTO

GALERIE FOTO (2)

Toma Cuzin se numără printre actorii care sunt destul de discreți în ce privește viața de familie, iar fotografiile cu micuții lui sunt destul de rare pe contul de socializare. Pe 3 august, când fiica Meda a împlinit 13 ani, Toma Cuzin a decis să publice o fotografie cu Meda, fetița lui, cea care îi calcă pe urme, în industria actoriei. Iată cât de frumoasă poate să fie!

Firicel, o căsnicie fericită

Oriunde se duce, Cuzin se laudă cu partenera sa de viață, Cristina, de care s-a îndrăgostit pe când avea 16 ani.

 „Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor”, a povestit el pentru Adevărul.

Cristina Toma este artist plastic. Aceasta și-a dedicat întreaga viață artei, iar familia ei a avut un raport enorm asupra actorului. Mama Cristinei l-a învățat pe actor să scrie și să vorbească corect gramatical.

Cei doi au împreună doi copii, pe Nicodim, în vârstă acum de 14 ani, care a jucat alături de părinții săi în pelicula Comoara (2015) și pe  Meda care a jucat la doar 6 ani, în filmul de groază „Vânătorul de spirite” (2017), în regia lui Dragoş Buliga, alături de actori celebri precum Armand Assante și Răzvan Vasilescu, relatează Pro TV.

Cum arată fiica lui Firicel, actorul din Las Fierbinți

Toma Cuzin, Firicel din „Las Fierbinți”, le-a făcut o surpriză urmăritorilor săi de pe rețelele sociale și a postat o fotografie cu fiica lui, Meda, cu ocazia zilei sale de naștere. Micuța a împlinit 13 ani.

„La mulți ani, Meda! La mulți ani, fata lu’ tata! 13 ani… ca ieri. Te iubesc! Să crești, să înflorești, să visezi, să crezi”, este mesajul transmis de actor pe pagina sa de Instagram. 

Sursa foto: Instagram – cuzin_toma

Toma Cuzin, despre perioada în care nu era faimos

Înainte de a descoperi faima și a juca în filme, Toma Cuzin a făcut de toate. Ajuns la 45 de ani, actorul se mândrește că se pricepe la orice. Toate job-urile avute în trecut îi sunt de folos pe platourile de filmare:

„Am fost dansator la „Doina Gorjului”, miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin”, a dezvăluit Toma Cuzin pentru Adevărul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: