Redactia.ro
Home » Știri » Ea este Florentina, tânăra de doar 21 de ani care a fost ucisă de iubit. Bărbatul avea probleme psihice și consuma droguri

Ea este Florentina, tânăra de doar 21 de ani care a fost ucisă de iubit. Bărbatul avea probleme psihice și consuma droguri

GALERIE FOTO (3) Agresorul care a ucis-o pe tânăra de 21 de ani din Sibiu. Sursă foto: IPJ Sibiu

Florentina Paula Alexandra, o tânără de doar 21 de ani din județul Brașov, a fost ucisă cu brutalitate într-un apartament din Sibiu de către iubitul ei. Tragedia a avut loc sâmbătă și a șocat întreaga comunitate, lăsând o familie îndurerată și o mulțime de întrebări fără răspuns.

Apelul la 112 și intervenția poliției

Florentina Paula Alexandra a fost găsită moartă în apartamentul din Sibiu, având leziuni severe în zona gâtului. Tânărul de 24 de ani care a comis crima era cunoscut pentru problemele sale psihice și consumul de droguri, fapt care era frecvent discutat în cercul său de prieteni. Incidentul s-a petrecut în apartamentul în care tânărul locuia în chirie împreună cu un alt bărbat. După comiterea faptei, criminalul a fugit de la locul crimei, dar a fost prins rapid de jandarmii montani la aproximativ 30 de kilometri distanță, în Păltiniș.

Poliția din Sibiu a fost alertată pe data de 18 mai 2024, în jurul orei 15:30, printr-un apel la 112, care informa că o femeie a fost găsită decedată și prezenta leziuni în zona gâtului într-un imobil din Sibiu. La fața locului au intervenit de urgență polițiștii de investigații criminale, criminaliști și un medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu.

„Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei”, au explicat anchetatorii.

Tragedia a lăsat o comunitate întreagă șocată și îndurerată.

Anchetatorii au constatat că victima era Florentina Paula Alexandra, o tânără de 21 de ani. Pe corpul acesteia au fost găsite multiple urme de violență, confirmând suspiciunile că decesul a survenit în urma unei fapte violente. Din acest motiv, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu sub acuzația de omor. Trupul neînsuflețit al Florentinei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea autopsiei, urmând să fie stabilite toate detaliile referitoare la circumstanțele exacte ale decesului.

Tragedia a lăsat o comunitate întreagă șocată și îndurerată. Florentina era cunoscută ca o tânără plină de viață și de vise, iar vestea morții ei brutale a căzut ca un trăsnet asupra celor care o cunoșteau. Familia și prietenii ei sunt acum nevoiți să facă față unei pierderi incomensurabile, în timp ce se luptă să înțeleagă cum s-a putut întâmpla o asemenea grozăvie.

Agresorul, un tânăr de 24 de ani, era cunoscut pentru problemele sale psihice și pentru consumul de droguri. Aceste aspecte fuseseră discutate frecvent în cercul său de prieteni, dar, din păcate, nimeni nu a prevăzut că s-ar putea ajunge la o asemenea tragedie. El locuia în chirie împreună cu un alt bărbat în apartamentul din Sibiu unde s-a petrecut crima. După comiterea faptei, a încercat să fugă, dar a fost capturat rapid de autorități în Păltiniș.

Reacțiile autorităților și ancheta în curs

Poliția și procuratura au intervenit prompt, iar ancheta este în curs de desfășurare. Examinarea sumară a cadavrului a sugerat imediat că moartea a survenit ca urmare a unei fapte violente. Trupul Florentinei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru autopsie, iar rezultatele vor clarifica circumstanțele exacte ale decesului. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu conduce acum investigațiile sub acuzația de omor.

Această tragedie scoate la lumină problema violenței domestice și a impactului devastator al consumului de droguri și al problemelor psihice netratate. Este esențial ca societatea să acorde o atenție sporită acestor aspecte și să promoveze intervențiile timpurii pentru a preveni asemenea tragedii.

Moartea tragică a Florentinei Paula Alexandra la mâinile iubitului său drogat a șocat și întristat profund comunitatea din Sibiu și nu numai. Este un memento dureros al fragilității vieții și al necesității unei intervenții rapide și eficiente în cazurile de abuz și violență. Autoritățile continuă să investigheze cazul pentru a aduce dreptate și pentru a preveni asemenea tragedii în viitor. Este esențial să învățăm din aceste evenimente și să facem tot posibilul pentru a proteja viețile celor din jurul nostru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: