Redactia.ro
Home » Monden » Ea este presupusa amanta a lui Cristian Boureanu. Cum ar fi fost păgubită în urma relației cu afaceristul

Ea este presupusa amanta a lui Cristian Boureanu. Cum ar fi fost păgubită în urma relației cu afaceristul

GALERIE FOTO (3)

Ies la iveală noi detalii picante despre despărțirea lui Cristian Boureanu de Laura Dincă. Se pare că fostul partener de viață al Laurei ar fi avut o legătură mai apropiată cu o altă domnișoară din lumea bună. Însă presupusa amantă a lui Cristian Boureanu ar fi ajuns să fie “păgubită” chiar de afacerist.

Despărțirea dintre Cristian Boureanu și mai tânăra sa parteneră Laura Dincă a venit ca un fulger în showbiz. Mulți așteptau ca cei doi să ajungă la altar cât de curând, însă au ajuns să-și spună doar un simplu “Adio”, după șase ani de relație.

Destrămarea șoc a cuplului lui Cristian Boureanu ajunge să fie învăluită în și mai mult mister, după ce în peisaj a apărut și o tânără care susține că ar fi avut o relație cu fostul politician.
Presupusa amantă ar fi povestit în cercurile sale de prieteni că între ea și Boureanu a fi existat o legătură mai puternică, „mai mult decât prietenie”.

Cine este presupusa amanta lui Cristian Boureanu

Legătura și Cristian Boureanu și presupusa amantă ar fi durat aproximativ cinci luni și s-ar fi consumat chiar când fostul politician se afla într-o relație cu Laura Dincă, potrivit Cancan.
Presupusa amantă a lui Boureanu ar fi dezvăluit și faptul că a fost “păgubită” în urma relației cu afaceristul.

Se pare că frumoasa tânără n-ar mai fi reușit să își recupereze un ceas. Totul s-ar fi întâmplat după ce ar fi mers împreună cu Cristian Boureanu la saună, acolo unde i s-ar fi aburit ceasul, o bijuterie nu extrem de scumpă, însă cu mare valoare sentimentală, dat fiind faptul că l-ar fi primit de la mama ei.

Tânăra, care le-a povestit întâmplarea prietenelor ei, a mai spus și că Cristian Boureanu s-ar fi oferit să-i repare ceasul, dar ea nu ar mai fi reușit să-l recupereze mai apoi.

Un alt detaliu picant recent aflat este că Cristian Boureanu și presupusa amantă s-ar fi cunoscut la o cafenea, iar din acel moment ar fi devenit tot mai apropiați, învârtindu-se în aceleași cercuri de prieteni.

Cristian Boureanu și Laura Dincă, adio după 6 ani

Povestea de dragoste dintre Cristian Boureanu și fotomodelul Laura Dincă s-a sfârșit după 6 ani. Deși între ei era o diferență de vârstă de peste 20 de ani, se pare că nu acesta a fost motivul care a dus la despărțire.

Cristi Boureanu și Laura s-au cunoscut în 2015, după divorțul de Valentina Pelinel al afaceristului. În 2018, a urmat logodna, moment în care s-au destăinuit că-și doresc copii. Însă se pare că povestea de iubirea dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă urma să își cunoască și sfârșitul.

Fotomodelul nu ar mai fi putut suporta tensiunile și certurile din cuplu, după cum a povestit chiar fosta iubită a lui Cristi Boureanu, care a declarat că încă îl mai iubește pe fostul politician.

”Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori.

Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre…
Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună. Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata.

Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații”, a declarat Laura Dincă pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: