Redactia.ro
Home » Știri » Ea este un exemplu! Provine dintr-o familie cu venituri modeste, dar a intrat cu 10 la medicină! Care este povestea Teodorei

Ea este un exemplu! Provine dintr-o familie cu venituri modeste, dar a intrat cu 10 la medicină! Care este povestea Teodorei

Povestea Teodorei Gavriloaie a impresionat o țară întreagă. Ea este eleva care a intrat cu 10 curat la Facultatea de Medicină a UMF Iași. Are 18 ani și era singura care a reușit să obțină nota 10.

Cine este eleva minune Teodora

Teodora Gavriloaie provine dintr-o familie cu venituri modeste, dar acest lucru a ambiționat-o să fie cea mai bună. Teodora etse un copil sârguincios, ambițios și pe desupra are și o frumusețe aparte. Ea provine din localitatea Lețcani din județul Iași, dar a avut o ambiție de fier când a venit vorba de viitorul ei. Teodora a știut exact care este visul ei, acela de a fi medic și a muncit din greu pentru a putea lua admiterea la Facultatea de Medicină a UMF Iași.

În ultimul an de liceu, Teodora a fost meditată de către soții Nita și Mircea Nedea, doi profesori din Iași care, în ultimii 10 ani, au derulat un program voluntar de pregătire a elevilor care vor să devină medici. Cei doi soți au oferit meditații pentru 274 de copii din Iași sau din alte județe ale Moldovei, iar 132 dintre aceștia au promovat cu brio examenul pentru admiterea la Facultatea de Medicină.

Nu mi-aș fi permis să plătesc pregătirea și cu siguranța a fost o oportunitate extraordinară pentru mine. M-am bucurat enorm. Îmi doresc să devin medic de când eram în clasa a VII-a, pentru că vreau să ajut oamenii, vreau să pot oferi și eu la rândul meu măcar o mică parte din ceea ce am primit și nu cred că există o meserie mai frumoasă decât aceasta: să fii în slujba oamenilor, să salvezi o viață și să ai pacienți care se pot baza pe tine.„,  a povestit Teodora Gavriloaie, eleva minune.

Teodora Gavriloaie este un copil modest, care a muncit din greu să ajungă la această performanță. Ea a  mărturisit că a știut de mică ce își dorește și zi de zi s-a pregătit pentru examenul vieții ei, a cărui rezultat a fost imrpesionant, zece curat.

Am fost înzestrată cu capacitatea și cu puterea de a învăța și, dacă tot mi-a dat Dumnezeu mintea asta, am zis să o valorific cum trebuie și să reușesc ceva mare. Nici nu știu în ce mă arunc, știu că va fi greu, greul acum începe, însă îmi doresc foarte mult să termin facultatea cu brio și să devin medic. Voi fi primul medic din familia mea.„, a mai adăugat Teodora Gavriloaie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: