Redactia.ro
Home » Știri » Ea şi-a dorit o AVENTURĂ de-o noapte cu fostul coleg de muncă. El a venit la uşa ei cu ciocolată şi somnifere. Ce a urmat e GROAZNIC!

Ea şi-a dorit o AVENTURĂ de-o noapte cu fostul coleg de muncă. El a venit la uşa ei cu ciocolată şi somnifere. Ce a urmat e GROAZNIC!

Un caz încâlcit de amantlâc şi răzbunare vine din judeţul Hunedoara. Un „Don Juan” a dorit să se răzbune pe patronul lui care l-a dat afară, iar victimă i-a căzut o femeie, rudă a fostului angajator.

Tânăra a crezut că va petrece o noapte de vis cu un bărbat, dar, de fapt, s-a „trezit” victimă a unei tâhării.

I-a pus pus somnifere în vin şi a furat-o

Bărbatul a fost acuzat că ar fi drogat o fostă colegă de serviciu, punându-i somnifere în vin şi apoi i-a furat circa 20.000 de lei, un lănţişor de aur de 47 grame şi un telefon mobil. De asemenea, ar fi profitat de faptul că tânăra a adormit pentru a întreţine relaţii sexuale cu ea.

Povestea a început în 2019, când acuzatul a fost dat afară de la locul de muncă. Bărbatul a născocit un plan prin care să se răzbune pe o femeie, rudă a fostului patron. . Cei doi au convenit să se întâlnească noaptea, în local, pentru a avea o aventură amoroasă.

„Încă din perioada anterioară desfacerii contractului de muncă, cei doi şi-au transmis mesaje telefonice, iar la un moment dat, cu circa două săptămâni anterioare datei de 28 septembrie 2019 au convenit să se întâlnească pentru a întreţine relaţii sexuale.

Inculpatul i-a propus acesteia pentru întâlnire orele 12 noaptea – ca să stea toată noaptea împreună. Inculpatul i-a mai cerut persoanei vătămate să ia vreo trei butelii de vin, afirmând că el duce chiar patru, iar persoana vătămată a insistat să-i aducă ceva dulce şi să aibă grijă cine-l aduce”, se arată în rechizitoriu.

Tânărul a venit la uşa femeii cu două ciocolate, însă a luat cu el şi câteva somnifere puternice, furate din sertarul cu medicamente al bunicii sale.

„I-a luat de la gât un lanţ din aur cu cruciuliţă de circa 47 de grame, de pe noptiera patului i-a luat telefonul mobil, dintr-un sertar a luat suma de 6.705 ei reprezentând vânzările din ziua anterioară, iar dintr-un sertar al patului a luat suma de 3.000 lei.

Apoi inculpatul a coborât în parcare unde se afla autoturismul persoanei vătămate, de unde a luat suma de 7.400 lei (bani destinaţi cumpărăturilor pentru aprovizionarea restaurantului), iar din portofelul persoanei vătămate a luat suma de 130 lire (UK) şi suma de 500 kuna (monedă croată)”, au mai pretins anchetatorii.

Trei ani de închisoare cu suspendare

Magistraţii Judecătoriei Hunedoara l-au condamnat pe bărbat la trei ani de închisoare, cu suspendare, şi la plata unor daune morale de 20.000 de euro, pe lângă daunele materiale, un tânăr de 22 de ani, din Haţeg, judecat pentru tâlhărie.

Sentinţa pronunţată în 23 iunie nu este definitivă. Bărbatul acuzat a recunoscut infracţiunea de tălhărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: