Redactia.ro
Home » Homepage » Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima, nu s-a mai trezit după operația pe creier. Fetița a fost dusă în Germania

Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima, nu s-a mai trezit după operația pe creier. Fetița a fost dusă în Germania

Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima, nu s-a mai trezit după operația pe creier. Fetița a fost dusă în Germania

Fiica părintelui Nicolae Dima a fost transportată la o clinică din Germania în speranța că medicii de acolo pot face mai multe pentru ea. Fetița nu s-a mai trezit după operația pe creier.

Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima, nu s-a mai trezit după operația pe creier. Fetița a fost dusă în Germania

Preotul Nicolae Dima, de la Biserica Sfântul Nicolae din București, a plecat în Germania, la o clinică din Dresda, care este specializată în neurologie pediatrică, notează Antena 3 CNN, și unde fiica lui va începe tratamentul de care are nevoie pentru a se recupera. Ecaterina nu s-a trezit din comă nici acum după ce, la doar 12 ani câți are, a suferit o intervenție chirurgicală pe creier. Se întâmpla la jumătatea lunii noiembrie a acestui an și nu și-a revenit de atunci.

Copila este în stare de inconștiență, însă dă mici semne de activitate cerebrală.

Clinica din Germania a făcut un calcul estimativ pentru tratamentul copilei și a solicitat un avans de 90.000 de euro. Costul tratamentului de recuperare poate ajunge la peste 200.000 de euro, în funcție de cum evoluează starea de sănătate a fetiței, potrivit sursei menționate mai sus.

Evident, familia Ecaterinei nu are acești bani. Prin intermediul unui mesaj, preotul le-a mulțumit tuturor pentru ajutorul moral și financiar, pentru că părintele a cerut donații ca să facă față cheltuielilor mari.

Mesajul sfâșietor al preotului Nicolae Dima

În disperare de cauză și neștiind cum să obțină suma necesară tratamentului Ecatarinei, preotul Nicolae Dima a solicitat ajutorul enoriașilor.

Mesajul sfâșietor al preotului Nicolae Dima: „Știți cum era Ecaterina? Era extraordinară. Era creativă, era mereu veselă, mereu foarte curioasă. Și știți ce s-a întâmplat?…”

Ecaterina are nevoie acum de ajutorul dumneavoastră. Are urgentă nevoie de recuperare neurologică. Știți cum era Ecaterina? Era extraordinară. Era creativă, era mereu veselă, mereu foarte curioasă. Și știți ce s-a întâmplat? A trecut printr-o criză de hidrocefalie, apoi prin două stopuri cardiace. Mai târziu a fost operată. I s-a extras un chist care nu era mare, dar era localizat exact în mijlocul creierului. Acum, după toate acestea, este într-un fel de comă. Nu este conștientă. Are nevoie să fie ajutată să se trezească din comă.

Are nevoie, apoi, de tot ce înseamnă recuperare, adică musculatură, vorbit, toate celelalte abilități. Și toate acestea nu se pot face în România, adică nu se pot face în perioada aceasta a anului în România. Avem câteva variante de spitale din străinătate, însă este nevoie de bani pentru acest lucru.

Am deschis conturi speciale pentru donații. Orice sumă pe care o puteți dona pentru ea este importantă. Știm că vine din inimă.

Mesaj preotul Nicolae Dima

Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima, nu s-a mai trezit după operația pe creier. Fetița a fost dusă în Germania
Sursa foto: Nicolae Dima
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: