Redactia.ro
Home » Monden » Echipele de la „America Express” au plecat în Mexic! Iată primele declarații

Echipele de la „America Express” au plecat în Mexic! Iată primele declarații

Echipele de la „America Express” s-au îmbarcat deja în aventura vieții lor. Cele 9 echipe eu plecat către Mexic. Acolo vor porni pe „Drumul Aurului”. Concurenții sunt încercați de mai multe emoții. Bineînțeles, pentru că nu au idee ce-i așteaptă la aterizare. Au apărut deja și primele declarații din partea unor concurenți. Iată ce au spus Andreea Bălan, Andreea Antonescu şi Jean Gavril!

Echipele de la „America Express” au plecat în Mexic! Iată primele declarații

Andreea Bălan a fost încercată de emoții puternice. Vedeta a fost nevoită să se despartă de fetițele sale, Ella și Clara, de care se va ocupa mama ei. Odată ajunsă în aeroport, a făcut o postare pe Instagram unde a mărturisit că este gata de plecare. Bineînțeles, alături de ea se aflau mai mulți concurenți.

„Da, trei dimineața, suntem la aeroport. Domnul Puya, este o întâlnire a nostalgicilor, cu Andreea aici și ne pregătim, plecăm, ne îmbarcăm”, a spus Andreea Bălan.

 „Cine se trezește de dimineață ajunge în aeroport, pentru Asia Express. Suntem pregătite, să ne țineți pumnii”, a dezvăluit și Andreea Antonescu.

Și Cătălin Bordea a venit la aeroport, dar nu singur. El a fost adus chiar de soția sa Livia. Aceasta i-a transmis să o facă mândră! De asemenea, și frații Gavril păreau destul de entuziasmați.

„În noaptea asta plecăm către America și ca niște băieți români sinceri și valabili am decis să mâncăm o shaorma cu de toate că nu știm când va fi ultima noastră masă ca lumea. Avem mari emoții și cred ca suntem pregătiți. Suntem foarte recunoscători și abia așteptăm să dăm totul”, a spus Jean Gavril.

Asia Express s-a transformat în America Express

Drumul Aurului îi va purta pe concurenții America Express prin 7.000 de kilometri plini de aventură, distracție, stres, tensiune, până când, la final, doi dintre aceștia vor câștiga marele trofeu. Cei 18 concurenți vor primi un singur Euro pe zi și vor fi nevoiți să își găsească singuri cazare, mâncare, dar și transport. Emisiunea, prezentată de Irina Fodor, se va filma pe teritoriul a trei țări: Mexic, Guatemala și Columbia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: