Redactia.ro
Home » Horoscop » Eclipsă de lună 10 ianuarie 2020. 5 zodii vor fi profund afectate

Eclipsă de lună 10 ianuarie 2020. 5 zodii vor fi profund afectate

Eclipsă de lună 10 ianuarie 2020

Eclipsă de lună 10 ianuarie 2020. Cele 5 zodii care vor simți efectele puternice ale fenomenului astral care se petrece în această noapte

Este prima eclipsă de lună din noul an. Fenomenul astornomic din 10 ianuarie 2020 are un puternic impact din punct de vedere astrologic.

Eclipsa de lună este vizibilă din Europa, Asia, din Australia şi din Africa. Luna intră în conul de penumbră al Pământului la ora 19.08, atingând maximul la ora 21:10, când aproximativ 90% din suprafața Lunii va fi acoperită de penumbra Pământului. Eclipsa se va încheie la ora 23:12, moment în care Luna va ieși din penumbra Pământului.

Eclipsa de lună va fi cu atât mai puternică, fiind impactată de pozițiile lui Mercur, Saturn, Pluto și Ceres. Fenomenul se va petrece pe axa Rac-Capricorn. Aceste două aspecte vor aduce echilibrul, împlinirea emoțională, succesul personal. Fiecare zodie va resimți mai mult sau mai puțin din aceste schimbări.

Eclipsă de lună 10 ianuarie 2020 – Efecte asupra zodiilor

Eclipsă de lună 2020. Prima eclipsă de Lună din acest an

Eclipsa de Lună – Berbec

Berbecii își vor descoperi puterea interioară ce îi va ajuta să depășească obstacolele. Este momentul să ceară ceea ce își doresc și să fie mai curajoși. Se pot purta discuții oficiale care să ducă spre rezolvarea anumitor probleme.

Eclispa de Lună – Taur

Taurul va primi energii pozitive din partea lunii și va reuși să uite, în sfârșit, probleme din trecut care nu îi dădeau pace. Este un moment al schimbării, taurul fiind una dintre zodiile puternic impactate de eclipsă. Vor avea loc schimbări în legătura cu familia sau casa.

Eclipsa de Lună – Gemeni

Urmează câteva zile fabuloase pentru acești nativi. Se vor relua legături importante pe plan personal, care vor avea un impact decisiv asupra anului 2020. Totul este în direcția bună pentru zodia Gemeni!

Eclipsa de Lună – Rac

Racii sunt vedetele săptămânii! Este zodia care se bucură cel mai mult de impactul eclipsei. Racii au ocazia să își vadă visul împlinit! Și vor face absolut tot ce își propun, bucurându-se de energiile pozitive ale acestei luni.

Eclipsa de Lună – Leu

Este influențată puternic sfera comunicării, ce poate aduce anumite probleme pentru Lei. Nativii acestei zodii se vor simți limitați și îngrădiți. Le va fi greu să își exprime opinia și nu vor ști cum să depășească teama de a nu fi luați în seamă.

Eclipsa de Lună – Fecioară

Stările emoționale ale nativilor din zodia Fecioară vor fi influențate de eclipsa de lună. Unii vor primi vești bune, alții însă vor avea surprize neplăcute. Contează foarte mult cum vor fi abordate aceste noutăți din viața lor.

Eclipsa de Lună – Balanță

Este clipa schimbării pentru acești nativi! Zodia Balanță se numărăr printre cele mai impactate de eclipsa de lună din noapte de 10 decembrie. Va veni un sentiment puternic de frustrare care va fi urmat de clipe de introspecție. Acestea două îi vor ajuta să pornească pe un nou drum care va fi pavat de schimbare pe plan interior, schimbare a mentalității și a opticii.

Eclipsa de Lună – Scoprion

Scorpionii vor primi o șansă unică în viață, aceea de a rezolva probleme din trecut. Este un final de capitol, moment în care au ultima ocazie de a-și repara anumite greșeli. Vor lăsa în urmă resentimente, regrete, amintiri neplăcute.

Eclipsă de lună 10 ianuarie 2020. Clipa schimbării

Eclipsa de Lună – Săgetător

Fantomele trecutului bântuie zodia Săgetator. Fenomenul astral petrecut pe axa Rac-Capricorn este unul negativ pentru acești nativi. Ei vor simți cum ceva îi ține pe loc, o problemă din trecut sau chiar o persoană. Se vor elibera de probleme abia la primăvară.

Eclipsa de Lună – Capricorn

O zi relaxantă pentru Capricorni, care au ocazia să ia o pauză. Este benefică pentru a-și cerne gândurile și pentru a face ordine în interior. Va fi un punct 0 pentru viitor, pentru tot ce îi așteaptă în anul 2020.

Eclipsa de Lună – Vărsător

Din fericire, pentru Vărsători, impactul eclipsei este unul benefic. Vor reuși, într-un final, să găsească soluția pentru o problemă neplăcută ce îi măcina. Urmează o perioadă în care se vor bucura de ce este frumos în viață: copii, familie, muzică, glume, relaxare.

Eclipsa de lună – Pești

Vânt de schimbare și pentru raci. Eclipsa de lună de pe 10 ianuarie 2020 va modifica radical modul de gândire a acestor nativi. Ei vor avea mai mult curaj și vor reuși să depășească orice barieră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini