Redactia.ro
Home » Știri » Edi Iordănescu, reacție dură. Ce spune selecționerul despre un posibil aranjament la meciul dintre România-Slovacia.

Edi Iordănescu, reacție dură. Ce spune selecționerul despre un posibil aranjament la meciul dintre România-Slovacia.

Edi Iordănescu

În contextul meciului decisiv dintre România și Slovacia de la EURO 2024, care poate asigura calificarea ambelor echipe în optimile de finală în cazul unui rezultat de egalitate, Edi Iordănescu a făcut o declarație fermă. Selecționerul echipei naționale a României a abordat speculațiile privind un posibil blat între cele două echipe.

Edi Iordănescu neagă categoric orice aranjament

Înainte de meciul crucial cu Slovacia, Edi Iordănescu a afirmat cu tărie că nu există nicio posibilitate ca meciul să fie aranjat. Antrenorul subliniază că atât România, cât și Slovacia, se concentrează pe câștigarea locului 1 în grupa E, loc ocupat în prezent de „tricolori”.

„Se vorbește, noi nu putem controla asta. Reacția noastră este una echilibrată. Jucăm pentru calificare. Mai mult decât, ne dorim locul 1. Am fost de la început, suntem încă pe locul 1 și ne dorim să terminăm pe locul 1. Câștigarea grupei înseamnă că ai parte de mai multe avantaje. Zile în plus de odihnă, recuperare și adversari mai accesibili. Ne dorim să trecem mai departe de pe locul 1”, a declarat Edi Iordănescu.

În cadrul conferinței de presă, Edi Iordănescu a analizat și punctele forte ale echipei Slovaciei, pe care o consideră o adversară periculoasă și echilibrată. Tehnicianul român a evidențiat faptul că Slovacia este o echipă foarte compactă și puternică mental, cu jucători care își coordonează bine eforturile și concentrarea.

„Slovacia este o forță, o echipă foarte echilibrată, foarte exactă. Este o echipă foarte compactă, cu mecanisme clare, o echipă care este angrenată total în joc.

Sunt jucători care leagă foarte bine efortul și concentrarea, sunt jucători cu exprimare coerentă în joc. Mai sunt 3-4 jucători care reprezintă piloni. Am văzut câteva statistici care m-au impresionat, dar care nu m-au surprins.

Știam deja ce se întâmplase în calificări. E o echipă solidă și cu siguranță va fi o luptă mentală. Ambele echipe au șansa să meargă mai departe și trebuie să reacționeze în funcție de contextul jocului”, a mai spus selecționerul României.

Meciul dintre România și Slovacia, programat pe 26 iunie la Frankfurt, are o importanță crucială pentru ambele echipe

România se află în prezent pe primul loc în grupa E, iar un rezultat de egalitate ar asigura calificarea ambelor echipe în optimile de finală. Cu toate acestea, o victorie ar aduce României beneficii financiare semnificative: un milion de euro pentru victorie și încă 1,5 milioane de euro pentru calificarea în optimile de finală.

În ciuda oboselii acumulate după meciul cu Belgia, echipa națională a României rămâne concentrată și determinată să obțină un rezultat pozitiv în fața Slovaciei. Antrenorul Edi Iordănescu nu plănuiește schimbări majore în primul „11”, bazându-se pe continuitate și pe forma bună a jucătorilor.

România a beneficiat de un suport considerabil din partea fanilor săi în turneu, iar acest lucru a fost evident la sosirea echipei la Frankfurt. Ianis Hagi a fost singurul jucător care s-a oprit să facă poze cu suporterii, demonstrând conexiunea puternică dintre echipă și fani. Această susținere poate juca un rol crucial în meciul decisiv împotriva Slovaciei.

În concluzie, Edi Iordănescu a clarificat că nu există nicio posibilitate de aranjament în meciul cu Slovacia. Echipa națională a României se concentrează pe obținerea locului 1 în grupă, pentru a beneficia de avantaje suplimentare în fazele eliminatorii. Cu un meci crucial la orizont și susținerea puternică a fanilor, „tricolorii” sunt pregătiți să dea totul pe teren pentru a-și asigura calificarea în optimile de finală ale EURO 2024.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: