Redactia.ro
Home » Monden » Ei sunt câștigătorii America Express 2024. Detaliul care i-a dat de gol pe producătorii emisiunii de la Antena 1

Ei sunt câștigătorii America Express 2024. Detaliul care i-a dat de gol pe producătorii emisiunii de la Antena 1

GALERIE FOTO (2)

S-a aflat echipa câștigătoare a emisiunii America Express 2024. La puțin timp de la momentul în care toți concurenții, alături de echipa de filmat s-au întors în țară, a fost detonată bomba în showbiz.

Întoarcerea concurenților de la America Express în țară a stârnit imediat valuri de speculații cu privire la posibilii câștigători ai competiției. Dintre toți participanții, patru nume au fost pe buzele tuturor: Alexia Eram cu Aris Melkior și Laura Giurcanu cu Sânziana Negru, care se zvonea că au ajuns în finală.

Cine a câștigat america Express 2024

Un susur de discuții a cuprins întreaga comunitate despre cine ar fi câștigat America Express. În acest context, Dan Medișanu, ghid român și fost jurnalist, a emis o părere curajoasă: el a considerat că Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt câștigătoarele competiției. Această informație a avut un impact puternic, mai ales că Sânziana Negru a fost cunoscută anterior drept fosta iubită a celebrului artist Smiley.

Veștile au veni de departe, din Buenos Aires, iar confirmarea câștigătoarelor a fost obținută chiar de la o prietenă de-a fostului jurnalist care locuia acolo. Se pare că cele două finaliste au fost cazate în același bloc în care locuia și aceasta.

Prietena lui Dan Medișanu a avut chiar ocazia să le întâlnească personal și a spus că sunt extrem de simpatice. Cu toate că și el a locuit în acel bloc în trecut, a dorit să sublinieze că nu a fost în același apartament cu ele.

„Fosta iubita a lui Smiley a câștigat America Express!!! Cine a zis că „el mundo es un panuelo” (in limba spaniola, lumea e o batistă) a avut mare dreptate. Sânziana Negru, fosta iubita a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express.

Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice. Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamnă într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu”, a scris Dan Medișanu.

Zvonurile se confirmă

Confirmarea acestui zvon a venit și din partea unei persoane care îl urmărește pe rețelele de socializare pe Dan Medișanu. Aceasta susține că a avut ocazia să le întâlnească în momentul în care au dormit într-un apartament.

„Hei Dan. Suntem B. Aires, 2 românce care au participat la un Reality Show….. Ele au câștigat! Una se numește Laura, pe cealaltă am uitat cum o cheamă. Au dormit în casa unui prieten de-al meu din clădirea în care am fost și am luat cina cu ei”, i-a scris o urmăritoare în comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: