Redactia.ro
Home » Monden » Ei sunt cei 12 concurenți de la Vocea României care au ajuns în etapa LIVE. Cine va lua marele premiu

Ei sunt cei 12 concurenți de la Vocea României care au ajuns în etapa LIVE. Cine va lua marele premiu

Cea mai recentă etapă a emisiunii „Vocea României” a adus momente pline de tensiune și emoție pentru concurenți, antrenori și telespectatori deopotrivă. Smiley, Theo Rose, Horia Brenciu, Tudor Chirilă și Irina Rimes au fost puși în fața unei decizii dificile, selectând cei 12 concurenți care vor trece în etapa Live a competiției. 

Deciziile antrenorilor de la „Vocea României” nu au fost ușoare, iar concurenții selecționați pentru etapa LIVE reprezintă o combinație de talent, emoție și dedicare. Fiecare participant are acum șansa de a excela pe scenă și de a-i impresiona pe antrenori și publicul într-un spectacol muzical unic. Ne așteptăm la o seară memorabilă în care pasiunea pentru muzică va fi în prim-plan.

Cine sunt cei 12 concurenți care au ajuns în etapa LIVE

Vineri, pe 24 noiembrie 2023, antrenorii au luat hotărârile finale privind concurenții din echipele lor. Câte trei participanți din fiecare echipă au avansat în etapa următoare, formând astfel grupul așteptat de 12 concurenți care vor cuceri scena în etapa LIVE.

Echipa lui Tudor Chirilă a deschis seria deciziilor, prezentându-ne pe Raluca Radu, Andra Herța și Norig. După prestațiile lor, Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe cu Raluca, aceasta alăturându-se astfel echipei care va face senzație în etapa LIVE, alături de Alexandra Căpitănescu și Maria Chideanu.

Irina Rimes a fost la rândul ei pusă în fața unei decizii dificile. Vlad Musta, Delia Constantin și Sandro Machado au fost cei aleși să continue drumul în etapa LIVE din echipa Irinei Rimes, demonstrând astfel abilități vocale remarcabile.

Horia Brenciu și Theo Rose, momente în lacrimi la Vocea României

Momentul emoționant a venit odată cu alegerea făcută de Horia Brenciu și Theo Rose. Alexandra Sîrghi, Melisa Antonesi și Gilberta Wilson au fost cei trei concurenți selectați pentru a reprezenta echipa lor în continuare în concurs.

Smiley a avut și el parte de momente memorabile, cu Johnny Bădulescu, Ana Stănciulescu și Alex Maxim, cei trei concurenți din echipa sa care vor încânta publicul în etapa LIVE.

Vineri, 1 decembrie, de la ora 20:30, pe scena „Vocea României,” cei 12 concurenți aleși vor interpreta piese românești, oferind publicului o seară plină de emoție și talent. Această etapă reprezintă un nou început pentru fiecare dintre ei, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra abilitățile artistice și de a cuceri inimile telespectatorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: