Redactia.ro
Home » Monden » Ei sunt, de fapt, câștigătorii sezonului 19 ”Te cunosc de undeva”. WRS și Emilian, transformare de excepție pe scena de la Antena 1

Ei sunt, de fapt, câștigătorii sezonului 19 ”Te cunosc de undeva”. WRS și Emilian, transformare de excepție pe scena de la Antena 1

GALERIE FOTO (2)

WRS și Emilian au triumfat în finala celui de-al 19-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, aducându-și astfel contribuția la istoria acestui spectacol de talente. Reacția echipei dublu victorioase a fost una de bucurie și emoție când au aflat punctajul final care le-a adus titlul meritat.

Această finală a emisiunii „Te cunosc de undeva!” din anul 2023 a fost una plină de suspans și provocări pentru cele patru echipe finaliste. Fiecare concurent a depus eforturi considerabile pentru a acumula cât mai multe puncte și a impresiona jurații, dar și publicul prin transformările lor în celebrități. Competiția a atins apogeul în seara marelui eveniment, unde doar una dintre perechi avea să plece acasă cu premiul cel mare.

WRS și Emilian, spectacol de zile mari în finala ”Te cunosc de undeva”

Emoțiile și tensiunea au fost resimțite intens sâmbătă seară, iar telespectatorii au putut să le vadă pe micile ecrane. Finala „Te cunosc de undeva!” sezonul 19 a fost un adevărat spectacol, unde cele patru echipe finaliste au oferit tot ce aveau mai bun pentru a câștiga trofeul și premiul cel mare. WRS și Emilian, Nicole Cherry și Juno, CRBL și Radu Țibulcă, precum și ADDA și Radu Bucălae au impresionat publicul cu reprezentațiile lor, primind la scenă deschisă lăudătorii aplauze.

Fiecare echipă a dat totul pentru a impresiona jurații și a câștiga simpatia publicului. Niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării, iar concurenții și-au asumat misiunea dificilă de a încânta atât jurații, cât și spectatorii. Cu toate acestea, doar una dintre echipe a reușit să câștige încrederea și admirația tuturor, iar aceea a fost perechea formată din WRS și Emilian, care au primit cei 15.000 de euro. Desigur, la finalul serii i-au donat unui caz umanitar, dar au păstrat trofeul.

„Vă mulțumim din suflet, suntem impresionați. Cred că prima oară când am pășit pe scena asta nu ne-am fi gândit vreodată că putem să câștigăm un sezon, d-apăi să reușim să îl câștigăm și pe al doilea. E ca și cum am primit un tort și este format și din voi, echipele pe care le-am cunoscut în sezonul acesta

Blatul acela serios format din Anca și Jean, un pic de sirop de femeie așa cum ne-au oferit Amna și Misha, urmate de un pic de sare, că așa se pune, CRBL și Radu, primul strat de cremă ADDA și Radu Bucălae, glazura fină formată din Cristina și Damian, ornamentele de pe tort Valentin și Codruța și nu în ultimul rând, cireșele de pe tort Nicole Cherry și Juno”, a declarat Emilian.

WRS și Emilian, câștigători pentru a doua oară

WRS și Emilian au fost adevărații campioni ai acestui sezon. Cei doi au apărat cu mândrie titlul obținut în sezonul precedent și au reușit să obțină o nouă victorie. Nu doar jurații, ci și colegii de la canapea și spectatorii au fost convinși de interpretarea lor remarcabilă, acordându-le cel mai mare punctaj în fiecare jurizare a serii. Cu un total de 525 de puncte, WRS și Emilian au câștigat trofeul și premiul cel mare pentru a doua oară consecutiv.

Pe locul doi s-au situat CRBL și Radu Țibulcă, cu un total de 450 de puncte, la o distanță considerabilă de câștigători. Locul trei a fost ocupat de Nicole Cherry și Juno, care au acumulat 448 de puncte, în timp ce locul patru a revenit lui ADDA și Radu Bucălae, aceștia obținând un total de 409 puncte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: