Redactia.ro
Home » Știri » Ei sunt poliţiştii eroi din Cluj care au ajutat o femeie în travaliu, rămasă blocată în trafic

Ei sunt poliţiştii eroi din Cluj care au ajutat o femeie în travaliu, rămasă blocată în trafic

Ei sunt poliţiştii eroi din Cluj care au ajutat o femeie în travaliu, rămasă blocată în trafic

Ei sunt poliţiştii eroi din Cluj care au ajutat o femeie în travaliu, rămasă blocată în trafic! Iată toate detaliile!

Ei sunt poliţiştii eroi din Cluj care au ajutat o femeie în travaliu, rămasă blocată în trafic

Un bărbat și soția sa au avut parte de o experiență de viață dramatică și emoționantă atunci când femeia a început să prezinte simptome de travaliu în timp ce se deplasau cu mașina de la Târgu Mureș spre Cluj-Napoca. Cu disperare, bărbatul a apelat la ajutor, iar ajutorul a venit într-un mod neașteptat: din partea poliției.

Echipajul de poliție, alcătuit din agenții Radu și Rareș, aflați într-o misiune la momentul respectiv, au răspuns rapid apelului de urgență al bărbatului. În această situație critică, fiecare secundă conta. Cu luminile și sirena autospecialei pornite, polițiștii au deschis calea prin traficul aglomerat și au asigurat un drum rapid către spital pentru femeia care se afla în travaliu, potrivit IPJ Cluj.

Familia a ajuns la spital în siguranță

În cele din urmă, familia a ajuns la spital în siguranță, iar nou-născutul a venit pe lume în condiții medicale adecvate, datorită intervenției rapide și profesionale a poliției. După acest episod dramatic, bărbatul a scris o scrisoare de mulțumire Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, exprimându-și recunoștința profundă pentru polițiștii care au intervenit salvându-le viața.

„Deseori, în agitația urbană, se petrec întâmplări sau au loc diferite evenimente pe care nu le conștientizăm la momentul respectiv, nu le simțim și nu le observăm, dar aflăm mai târziu despre ele.

Astăzi, cu mândrie și bucurie, vrem să împărtășim o întâmplare specială cu voi. Îi spunem întâmplare deoarece un bărbat și soția acestuia au avut norocul ca, într-un moment dificil din viață, să depășească situația întâmpinată cu sprijinul unui echipaj de poliție întâlnit în trafic.

Bărbatul, aflat în mijlocul unei situații critice, a apelat la sprijinul echipajului de poliție pe care l-a observat în trafic, în municipiul Turda, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Târgu Mureș spre Cluj-Napoca.

Motivul era unul deosebit de urgent, acesta le-a relatat polițiștilor că soția sa prezintă simptome de travaliu și are nevoie de ajutor ca ea să ajungă cât mai urgent la spital.

Cu promptitudine, echipajul de poliție a răspuns la apelul bărbatului și i-au asigurat o cale rapidă și sigură către unitatea de spital. Folosind mijloacele acustice și luminoase ale autospecialei, polițiștii l-au ajutat să iasă cu autoturismul din ambuteiaj.

Ulterior, noi am aflat că protagoniștii acestui eveniment sunt Radu și Rareș, agenți de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, care la data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 16.30, tocmai se întorceau dintr-o misiune din Târgul Mureș.

După toată experiența emoționantă, bărbatul a transmis Inspectoratului de Poliție Județean Cluj o scrisoare de mulțumire, exprimându-și recunoștința profundă pentru intervenția promptă a colegilor noștri.

Ne face întotdeauna plăcere să servim comunitatea, să păstrăm o conexiune strânsă cu aceasta și să oferim ajutor semenilor în situații critice”, a transmis IPJ Cluj, pe Facebook. 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: