Redactia.ro
Home » Știri » Ekaterina Antontseva, găsită moartă în propriul apartament. Ce gest macabru a făcut criminalul

Ekaterina Antontseva, găsită moartă în propriul apartament. Ce gest macabru a făcut criminalul

Cercetătoarea și fotomodelul Ekaterina Antontseva a fost descoperită moartă și complet dezbrăcată în propriul apartament din Sankt Petersburg. Cunoscuta cercetătoare a fost supusă la lucruri macabre de criminal. 

 

Gestul macabru făcut de criminal

Polițiștii ruși l-au reținut deja pe criminalul Ekaterinei și au mai multe probe împotriva lui. La scurt timp după ec a omorât-o pe frumoasa cercetătoare, criminalul a făcut un gest macabru, în speranța că nu va fi identificat de anchetatori.

Cercetătoarea în vârstă de 34 de ani a fost găsită complet dezbrăcată în apartamentul ei pe data de 22 octombrie, potrivit The Sun. Medicii legiști ruși cred că aceasta ar fi fost omorâtă joi, 22 octombrie, având în vedere cadavrul. Trupul femeii, complet dezbrăcat, a fost găsit de iubitul ei, îngrijorat că nu reușea să vorbească cu ea. După ce asasinul i-a luat viața, el i-a tăiat degetul mare de la mână și polițiștii bănuiesc că acesta a recurs la acest gest înfiorător ca să poată debloca telefonul victimei și, astfel, să își șteargă urmele.

Un fanatic al jocurilor pe calculator, identificat ca Artyom, este principalul suspect în cazul cercetătoarei. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost reținut d epolițiști după ce au descoperit degetul tăiat al victimei. Criminalul ar fi trimis un mesaj șefului de la serviciu al femeii, spunându-i că îi este rău și nu poate veni la muncă. De asemenea, se presupune că a șters și mesajele schimbate între el și victimă.

 

Motivul asasinatului

 

Potrivit presei străine, ucigașul i-ar fi datorat bani femeii și s-au certat din această cauză. După ce a ucis-o pe Ekaterina Antontseva, bărbatul a izolat golurile din ușile și ferestrele apartamentului, pentru ca mirosul cadavrului să nu alerteze vecinii.

Frumoasa cercetătoare a fost sugrumată, potrivit mediiclor legiști. era biochimist de profesie și lector la Institutul Național Tehnologic din Sankt Petersburg, dar și fotomodel cu jumătate de normă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: