Redactia.ro
Home » Știri » El e Iulian, taximetristul care i-a ajutat pe mama și pe fiul ei rănit! I-a dus gratis la spital: „Sărut mâna! Nu e nevoie de bani”

El e Iulian, taximetristul care i-a ajutat pe mama și pe fiul ei rănit! I-a dus gratis la spital: „Sărut mâna! Nu e nevoie de bani”

GALERIE FOTO (3) El e Iulian, taximetristul care i-a ajutat pe mama și pe fiul ei rănit! I-a dus gratis la spital: „Sărut mâna! Nu e nevoie de bani”

Iulian, el este taximetristul care i-a ajutat pe mama și pe fiul ei rănit, în București! Șoferul de taxi i-a dus la spital pe amândoi, deși femeia nu avea banii suficienți pentru cursă, la acel moment. Iată detalii!

El e Iulian, taximetristul care i-a ajutat pe mama și pe fiul ei rănit! I-a dus gratis la spital: „Sărut mâna! Nu e nevoie de bani”

Silvian Iulian Bucur a întins o mână de ajutor cuiva în nevoie, fără să stea pe gânduri. O mamă și fiul ei, rănit la cap, au avut nevoie de ajutor. Când au decis să plece până la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, femeia a realizat că nu are suficienți bani pentru cursă.

Se întâmpla în noiembrie 2022. În acea zi, Iulian, care lucrează ca șofer de taxi, a fost solicitat printr-o aplicație de profil să ia o cursă care pornea din cartierul bucureștean Pajura. După ce a acceptat comanda, el a fost sunat, iar mama copilului i-a spus că nu are suficienți bani, dar că trebuia să ajungă de urgență la spital cu fiul ei, care se rănise la cap,.

Așa se face că Iulian, auzit toate aceste lucruri, s-a oferit să-i ducă la spital gratuit pe mamă și pe fiul ei rănit la cap.

„Sărut mâna. Nu e nevoie de bani”, i-a scris el, atunci, femeii.

El e Iulian, taximetristul care i-a ajutat pe mama și pe fiul ei rănit! I-a dus gratis la spital: „Sărut mâna! Nu e nevoie de bani”
Foto: preluare Stirile Pro TV

Gestul lui Iulian a devenit cunoscut abia acum câteva zile, deși el a povestit pe Facebook întâmplarea la acel moment. Se pare că mulți au crezut că bărbatul este din Cluj, iar taximetriștii de acolo l-au căutat ca să îl recompenseze. În final, el a fost găsit de reporterii de la Știrile Pro TV, în București. Iulian a mărturisit că nu este prima oară când ajută pe cineva.

„Am găsit un copil la ora 11 noaptea, să-l duc într-un sat apropiat de București. Nu puteam să-l las, pur și simplu, în stradă, acolo, că cine știe ce se întâmpla. L-am lăsat în fața porții, și nu l-am revăzut de atunci. (…) Într-un fel, am credința că, dacă faci bine, bine găsești. Dacă faci rău, rău găseșt”, a povestit Iulian, pentru Știrile Pro TV.

Referitor la femeia pe care a ajutat-o, în situația menționată mai sus, bărbatul a subliniat că în locul ei ar fi putut fi mama, soția sau cineva apropiat, de aceea nu a ezitat să își ofere ajutorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: