Redactia.ro
Home » Monden » El este Alex Maxim, finalistul lui Smiley de la Vocea României 2023. Are o familie frumoasă, dar puțini știu cine este tatăl său

El este Alex Maxim, finalistul lui Smiley de la Vocea României 2023. Are o familie frumoasă, dar puțini știu cine este tatăl său

GALERIE FOTO (6)

În universul vibrant al „Vocea României” 2023, Alex Maxim a devenit o figură centrală și a izbucnit în lacrimi de bucurie încă de la audițiile pe nevăzute. Cu o voce puternică și un parcurs impresionant în cadrul competiției, tânărul de 29 de ani din Iași se numără printre cei 4 finaliști ce aspiră să câștige trofeul mult dorit. 

Alex Maxim, originar din Iași, a devenit cunoscut în toată țara datorită participării sale la Vocea României 2023. Parcursul său impresionant a inclus trecerea cu succes prin etapele dificile ale competiției, începând cu audițiile pe nevăzute și ajungând acum în finala de pe 15 decembrie.

El este Alex Maxim, finalistul lui Smiley de la Vocea României 2023

Alex Maxim lucrează în prezent în domeniul muzical, îndeplinind dubla calitate de solist vocal și inginer de sunet. Pasul său în această lume fascinantă a fost influențat în mod semnificativ de tatăl său, Cătălin Maxim, un artist care a colaborat în trecut cu diverse trupe. Povestind în emisiunea de la Pro TV, Alex a dezvăluit că a început să îl însoțească pe tatăl său la evenimente încă de la vârsta de 12 ani, împărtășind astfel pasiunea pentru muzică.

Audițiile pe nevăzute au fost momentul definitoriu pentru Alex Maxim în cadrul „Vocea României”. Interpretând magistral piesa „Kingston Town”, tânărul a reușit să întoarcă trei scaune, alegând apoi să se alăture echipei lui Smiley. Momentul în care și-a exprimat emoțiile și a izbucnit în lacrimi de bucurie a devenit memorabil pentru telespectatori și antrenori, demonstrând vulnerabilitatea și autenticitatea sa în fața publicului.

„Aș plăti mulți bani ca să pot fi în locul tău, e o experiență. Ești special, ai o abilitate de a te bucura”, a comentat Irina Rimes „Alex, ești foarte bun”, a spus Horia Brenciu, lăudându-i vocea și mișcările scenice. „Ești balsam pentru suflet, te-aș asculta încontinuu”, a spus Theo Rose.

„Sunt norocos. Am avut șansa să descopăr niște lucruri noi. Bucuria asta de a descoperi, cu fiecare live, repetiții…el la fiecare repetiție mai vine cu ceva. El, în funcție de public, își schimbă starea. El trăiește ceea ce cântă. Ești special cu totul”, a adăugat Smiley.

De la momentul copleșitor al audițiilor, Alex Maxim și-a continuat drumul în competiție, trecând cu succes și de etapele galelor LIVE. Partener alături de colega sa Ana Stănciulescu în echipa lui Smiley, tânărul a atins apogeul în semifinală, obținând astfel un loc meritat în finala prestigioasă a concursului.

Alex Maxim este un familist convins

Cu o viață personală bogată, Alex Maxim este căsătorit și tatăl unei fetițe mici. În ciuda succesului său în competiție, concurentul nu a dezvăluit încă în ce fel intenționează să investească premiul, păstrând misterul în privința viitorului său profesional și personal.

„Nu cred ca am omis să spun un lucru despre mine în exclusivitate. Sunt un om simplu, căruia îi place să cânte, sunt căsătorit și am o fetiță mică”, a declarat bărbatul într-un interviu pentru Unica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: