Redactia.ro
Home » Știri » El este bărbatul care i-a furat inima Anamariei Prodan! Are bani de îi întoarce cu lopata, deși este mai tânăr cu 14 ani decât impresara

El este bărbatul care i-a furat inima Anamariei Prodan! Are bani de îi întoarce cu lopata, deși este mai tânăr cu 14 ani decât impresara

GALERIE FOTO (5)

Anamaria Prodan, impresara și fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, pare că se bucură din nou de împlinire pe plan sentimental, fiind într-o relație cu boxerul român Ronald Gavril. Despre această poveste de dragoste atipică se spune că s-ar desfășura între impresara de 51 de ani și sportivul de 37 de ani, originar din Bacău, dar stabilit în Las Vegas, SUA.

În mediul online, Anamaria Prodan a făcut publice mai multe fotografii în care apare alături de Ronald Gavril, iar ultima postare făcută în Ajunul Anului Nou lasă să se întrevadă că relația lor nu este doar una amicală. Această revelație a captat atenția publicului, iar speculațiile cu privire la povestea de dragoste dintre impresara experimentată și pugilistul energic au început să circule pe scară largă.

El este bărbatul care i-a furat inima Aneimaria Prodan

Ronald Gavril, cunoscut și sub numele de „The Thrill”, practică boxul în categoria semigrea și se bucură de un palmares impresionant, cu 24 de victorii, dintre care 19 prin knockout, și doar 3 înfrângeri, niciuna dintre ele prin knockout. Acesta și-a desfășurat cariera în America de Nord, luptând în Statele Unite și în Mexic, și a obținut victorii în cele două meciuri susținute în anul 2023.

Cu privire la avere, conform informațiilor disponibile în Statele Unite, se estimează că Ronald Gavril dispune de o avere considerabilă, evaluată la aproximativ 5 milioane de dolari. Această cifră reflectă nu doar succesul său în cariera de boxer, ci și posibila influență pe care o exercită asupra vieții cotidiene și profesionale a Anamaria Prodan.

Impresara a făcut totul oficial

Relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril ridică multe semne de întrebare, însă pare să ofere o perspectivă neobișnuită asupra dragostei, neținând cont de convențiile sociale sau de diferențele de vârstă. Cu amândoi implicați în lumi diferite, fotografia lor în postări publice sugerează o apropiere afectivă, iar prezența lor împreună la sărbătorile de final de an indică un angajament mai profund în relația lor.

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris impresara, alături de o fotografie în care stă extrem de comod alături de sportiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: