Redactia.ro
Home » Sport » El este bărbatul cu care se zvonește că Simona Halep are o relație. De ce nu au recunoscut niciodată ce e între ei

El este bărbatul cu care se zvonește că Simona Halep are o relație. De ce nu au recunoscut niciodată ce e între ei

GALERIE FOTO (3)

Prin prisma noul ei câștig, Simona Halep este în centrul atenției la nivel mondial. Presa internațională a căutat să afle cine este bărbatul cu care se iubește tenismena și așa a ajuns la el: la Radu Barbu.
În România, s-a tot zvonit despre o idilă între celebra tenismenă și Radu Barbu, însă până acum niciunul n-a recunoscut natura relației lor. Asta deși cei doi au fost surprinși inându-se de mână, pe străzile orașului Portofino, ca doi îndrăgostiți.

El este bărbatul cu care se zvonește că Simona Halep are o relație

adu Barbu are 35 de ani și e născut în Pitești. Bărbatul în cauză activează tot în sfera tenisului, deși n-a înregistrat vreun rezultat remarcabil. Punctul culminant al carierei sale a fost în 2014, când s-a clasat în topul mondial pe locul 1.151.
Cât despre începuturile relației cu Simona Halep, The Sun notează că cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun.

De ce nu și-au recunoscut idila

Deși zvonurile privind o relație în cazul celor doi au apărut acum mai mult timp, Simona și Radu nu și-au recunoscut nicicând idila. Unii spun că motivul acestui lucru ar fi faptul că tenismena nu-și dorea ca viața personală să-i eclipseze activitatea profesională. Alții, în schimb, pun asta pe baza faptului că familia tenismenei s-a opus acestei idile, dat fiind faptul că Radu Barbu nu este machedon.

Despre el se spune că este iubitul Simonei Halep

Ce spunea Simona Halep despre iubitul ideal

Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie sensibil, să fie bland. Adică să se poarte frumos cu mine. Să ţină la mine ca persoana. Partea fizică mi se pare că este pe planul doi. Mi-aş dori un bărbat care să fie sensibil. Nu iubesc pe nimeni acum, acum nu există nimeni, dar sunt deschisă şi imi doresc să-mi găsesc iubirea, cum spuneţi”, mărturisea Simona Halep, acum ceva vreme, pentru PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: