Redactia.ro
Home » Știri » El este cel mai bogat țigan din Marea Britanie. Povestea bărbatului care anunță că va fi miliardar până la finalul anului

El este cel mai bogat țigan din Marea Britanie. Povestea bărbatului care anunță că va fi miliardar până la finalul anului

GALERIE FOTO (9) El este cel mai bogat țigan din Marea Britanie

El este cel mai bogat țigan din Marea Britanie. Alfie Best deține un adevărat imperiu de parcuri rezidențiale din Marea Britanie. Acesta a cheltuit recent 4,5 milioane de lire sterline pe un elicopter proiectat de Aston Martin. Este cel mai bogat țigan din Marea Britanie.

El este cel mai bogat țigan din Marea Britanie. Povestea bărbatului care anunță că va fi miliardar până la finalul anului

Alfie Best continuă să impresioneze multă lume cu averea sa. Acesta locuiește într-un conac de 6 milioane de lire sterline din Surrey, dar s-a născut într-o rulotă, pe marginea drumului, în apropiere de Leicester. Britanicul deține cel mai mare imperiu de parcuri rezidentiale din Marea Britanie, impreună cu compania sa, Wyldecrest Parks, care operează 97 de locații în toată țara. Alfie, în vârstă de 53 de ani susține că până la sfârșitul anului va avea 108 parcuri și va deveni miliardar, odată ce va atinge ținta.

Acesta este de părere că, în funcție de evoluția pieței, compania sa ar trebui sp încheie anul la 800 de milioane de lire sterline și va avea active uriașe de un miliard de lire sterline. Dacă oferta pe care a primit-o l-ar fi transformat într-un miliardar, Alfie, care avea o avere de 700 de milioane de lire sterline, a decis să refuze oferta.

Prima afacere a început-o din închirierea dubelor, dar lucrurile nu au mers prea bine pentru că în anii „90 Marea Britanie a intrat în recensiune. La patru ani după lansarea afacerii, Alfie a pierdut totul. Și-a închiriat casa, a făcut alte împrumuturi la banca și a dormit in masina timp de trei luni. S-a angajat, iar după trei luni și-a lansat propriul business cu telefoane mobile, iar în 18 luni avea deja 13 magazine in Londra. Alfie și-a vândut afacerea și s-a axat pe proprietățile comerciale, iar acum deține 80 de acri de unități industriale răspândite prin țară. La sfatul soției lui, Best a intrat in business-ul cu parcursi rezidentiale.

Best și-a cumpărat un elicopter de 4,5 milioane de lire sterline

Recent, Best a cheltuit 4,5 milioane de lire sterline pe un elicopter nou care este proiectat de Aston Martin și este unul dintre cele 15 care au fost produse vreodată. Elicopterul ACH130 are șapte locuri, un sistem GPS de ultimă generație și o inregistrare adecvată a lui G-YPSE. „Este incredibil, este departe de primul meu vehicul, un Ford Escort, pe care l-am vândut cu o mie de lire.”, a spus el, despre elicopter. Best susține că a muncit 16 ore pe zi și că e tot timpul cu gândul la afacere, chiar și atunci când e în vacanță.

Alfie a cumpărat avionul pentru a ajunge mai repede în zonele unde are afaceri. Timp de aproape 9 luni a fost urmărit de o echipă de filmări care a realizat un documentar numit Gypsy Billionaire. În timpul documentarului, Alfie a spus c : „M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat țigan din Marea Britanie!”. În urmă cu câțiva ani, a luat cina la Rare Cow Steak House, iar mâncarea i-a plăcut atât de mult încât a cumpărat întregul lanț de restaurante. „Niciodata nu cheltuiesc mai mult decat imi permit. Tot ceea ce cumpar e pentru vanzare, de la masini la casele mele. Cunosc valoarea fiecarui obiect”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: