Redactia.ro
Home » Homepage » El este Cosmin, băiatul de 11 ani care a murit după ce a fost spulberat trecerea de pietoni, la Petroșani, alături de alți șase colegi de la clubul de fotbal

El este Cosmin, băiatul de 11 ani care a murit după ce a fost spulberat trecerea de pietoni, la Petroșani, alături de alți șase colegi de la clubul de fotbal

GALERIE FOTO (2) El este Cosmin, băiatul de 11 ani care a murit după ce a fost spulberat trecerea de pietoni, la Petroșani, alături de alți șase colegi de la clubul de fotbal

El este Cosmin, copilul de 11 ani care a murit la Petroșani, după ce a fost spulberat cu mașina de un șofer băut și fără permis în vârstă de doar 19 ani.

El este Cosmin, băiatul de 11 ani care a murit după ce a fost spulberat trecerea de pietoni, la Petroșani, alături de alți șase colegi de la clubul de fotbal

Un accident deosebit de grav a avut loc în Petroșani, județul Hunedoara. Șapte copii de la un club de fotbal au fost loviți de o mașină în timp ce treceau regulamentar strada. Se pare că trei dintre ei sunt în stare gravă în spital, iar unul a murit, din păcate. Este vorba despre Cosmin, un băiețel de 11 ani.

Foto: Facebook / colaj preluare Antena 3 CNN
Foto: Facebook / colaj preluare Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN

Șoferul care a lovit copiii de pe trecerea de pietoni avea 19 ani și se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. Inițial el fugise de la fața locului, în încercarea de a scăpa de pedeapsă, însă oamenii legii l-au identificat în scurt timp. După verificări, ei au ajuns la concluzia că șoferul nu deținea nici permis de conducere.

„Conducătorul auto a prezentat o concentraţie la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la unitatea medicală din Petroşani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara.

La trecerea de pietoni unde s-a produs tragedia a fost adusă și o minge de fotbal. Cu toții se roagă pentru băiatul mort și pentru ceilalți copii aflați în stare gravă în acest momente.

Cu greu ne găsim cuvintele, după tragedia petrecută aseară în apropierea stadionului Petre Libardi, unde în jurul orei 22:00 un autoturism a acroșat pe trecerea de pietoni 7 copii, care veneau de la serbarea de sfârșit de an organizata de către JIUL PETROŞANI & ŞCOALA DE FOTBAL „DAMIAN MILITARU”.

Din cei șapte micuți fotbaliști care jucau sub culorile alb-negre ale clubului nostru, din păcate, unul dintre ei a decedat astăzi la spitalul municipal Petroșani, iar alți trei sunt în stare gravă la Timișoara.

Avem un dispreț uriaș pentru șoferul în vârstă de 19 ani care a produs tragedia, el nefiind posesorul unui carnet de conducere, dar și sub influența alcoolului, a fugit de la locul accidentului, fiind prins la câțiva kilometri de unde s-a întâmplat nenorocirea. Sperăm din inimă că acest individ să fie cât mai aspru pedepsit de autoritățile din Petroșani.

Facem un apel către toți urmăritorii paginii și nu numai: Nu doar în perioada sărbătorilor, ci în fiecare zi, păstrați-vă mintea trează și apelați la coerență, pentru că poate salva vieți!

Odihnește-te în pace, Cosmin Popan! Condoleanțe familiei!

În același timp vrem să le transmitem un gând bun celorlalte familii încercate greu în acest moment, și multa sănătate juniorilor pe care îi așteptăm să se facă bine și să revină cat mai curând pe gazon”, scriu reprezentanții echipei Jiul Petroșani pe o rețea socială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: