Redactia.ro
Home » Monden » El este iubitul Danielei Crudu. Cum s-au afișat împreună

El este iubitul Danielei Crudu. Cum s-au afișat împreună

GALERIE FOTO (4)

Iubitul Danielei Crudu nu mai este un mister! Pentru prima oară, frumoasa vedetă a făcut publice fotografii cu cel care i-a furat inima!

UPDATE 9 februarie 2020. Astăzi, vedeta a fost snopită în bătaie de iubitul ei potent financiar, dar și aprig la mânie.

El este croat și bogat, ea este româncă și frumoasă, pareau că fac cuplul perfect!

Iubitul Danielei Crudu este un bărbat înalt, suplu, brunet și foarte bogat, exact așa cum îi plac fostei asistente de televiziune. Cei doi au ținut-o numai într-o plimbare, de când sunt împreună. Cu doar o lună înainte, păreau că plutesc pe un norișor roz, erau munte, la Mondena și Cruduța posta fotografii care arătau cât este de fericită.

Știrea inițială

Fosta asistentă TV este fericită că și-a găsit jumătatea, după mai multe relații nereușite și acum este în culmea fericite! Iubitul Danielei Crudu a apărut în ultimele imagini publicate de vedetă pe Instagram.

După relația cu Mihai Costea, Daniela Crudu a avut numai relații scurte și nereușite, motiv pentru care a suferit enorm. Se pare că, în sfârșit, soarele a răsărit și pe strada ei! Acum, Daniela Crudu este în Austria, la schi, alături de noul iubit.

Fără să se afișeze foarte mult sau să dea prea multe informații în presă, Daniela Crudu a arătat că are o relație, însă nu i-a dezvăluit și numele norocosului.

Toată lumea o știe pe vedetă ca fiind plină de energie și fără gânduri serioase când vine vorba de căsătorie sau copii, dar iată că Daniela Crudu a surprins toți telespectorii. Bruneta a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1. Fosta asistentă de la Xtra Night Show a dezvăluit că își dorește un copil, însă vrea ca tatăl copilului să fie un bărbat foarte matur.

„Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect’, a spus Daniela Crudu la XNS.

Urmăritorii Danielei Crudu au reacţionat imediat

„Fericire maxima, Daniela!!”, „Vaii cât sunteți de frumoși! Bravo, să fie într-un ceas bun”, „În sfârşit Cruduţa şi-a găsit jumătatea”, „Nu cred! Să fii cea mai fericită!!! Dacă nu te face fericită, îi dăm mesaj lui Nea Marin, să îl alerge cu ceva!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor fostei asistente tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: