Redactia.ro
Home » Știri » El este Paul, motociclistul de 18 ani, și-a pierdut viața în accidentul din Gorj. Băiatul a plecat în ultima sa călătorie

El este Paul, motociclistul de 18 ani, și-a pierdut viața în accidentul din Gorj. Băiatul a plecat în ultima sa călătorie

GALERIE FOTO (4) Sursa foto: oservatornews.ro

Paul, un tânăr motociclist de doar 18 ani, a plecat într-o ultimă călătorie de unde nu se va mai întoarce niciodată. Plin de vise și de planuri de viitor, Paul și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier în prima zi de octombrie, pe o stradă din Târgu-Jiu. Accidentul s-a produs pe strada Victoriei, când un șofer în vârstă de 71 de ani a încercat să iasă din curtea casei sale fără să se asigure corespunzător. Paul, aflat pe motocicletă, nu a reușit să evite impactul și a fost lovit în plin, fiind aruncat pe asfalt. Din păcate, în ciuda eforturilor salvatorilor, tânărul a murit câteva ore mai târziu la spital.

Pentru familia și prietenii săi, această pierdere a venit ca un șoc imens

Paul era un băiat cunoscut pentru firea sa liniștită și sufletul bun, iar moartea sa a lăsat în urmă o durere profundă și multe întrebări fără răspuns. Rețelele de socializare au fost inundate de mesaje de condoleanțe, fiecare exprimând regretul și tristețea față de trecerea mult prea devreme a lui Paul.

Un mesaj plin de emoție și durere a venit din partea iubitei lui Paul, care a scris: „Nu pot să cred că nu mai ești iubitul meu, mi-ai rupt sufletul, vei rămâne mereu în inima și sufletul meu.Te iubesc băiatul meu!” “Nu te vom uita niciodată, prieten bun!”

“Offf ce crudă-i viața! Atât de tânăr, atât de bun, atât de cuminte și lasă în urmă atâta durere! Nu există cuvinte de alinare! Dumnezeu să-l aibă în pază lui!“ “Off foarte greu și dureros! Drum lin către îngeri copil minunat! Dumnezeu să te aibă în pază lui!“ “Doamne ce durere, Dumnezeu să-l ierte și odihna veșnică iar vouă multă putere!“.

“Of Doamne. Nu sint cuvinte pentru a-ți alina așa durere draga nepoate. Multă putere îți doresc sa poți trece peste acest necaz și el sa devina îngerul păzitor pentru familia lui. Dumnezeu să-l ierte și să-l ocrotească în împărăția sa. Condoliante..Regrete eterne“ “Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște copile, mult prea devreme ai plecat la ceruri, din păcate mulți tineri părăsesc această lume din vina unora inconștienți dar sper că se va face dreptate. Drum lin către ceruri și niciodată un motociclist nu moare, el doar pleacă în ultima sa plimbare și nu se mai întoarce niciodată!!“

Paul nu va mai reveni niciodată acasă, iar acest lucru este greu de acceptat pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit. Prietenii săi spun că nu vor uita niciodată zâmbetul său liniștit și firea calmă, iar mesajele lor vorbesc despre cât de mult va fi dorit. „Un motociclist nu moare niciodată, el doar pleacă în ultima sa plimbare și nu se mai întoarce”, a scris unul dintre apropiații săi, reflectând sentimentele comune ale celor rămași în urmă.

În urma tragicului accident, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, șoferul autoturismului, un bărbat de 71 de ani, nu a acordat prioritate motocicletei pe care o conducea Paul. Impactul a fost devastator, iar Paul a suferit răni grave. Șoferul mașinii a fost, de asemenea, rănit ușor în urma coliziunii.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați printr-un apel la 112 imediat după accident. La fața locului, s-a stabilit că șoferul autoturismului nu a respectat regulile de prioritate și a acroșat motocicleta lui Paul, care circula regulamentar. În urma impactului, Paul a fost transportat de urgență la spital, dar rănile sale erau prea severe pentru a mai putea fi salvat.

În acest caz, autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Însă, din păcate, pentru Paul și familia sa, aceste măsuri legale nu mai pot schimba tragicul deznodământ. Prietenii și familia lui speră că se va face dreptate, dar, în același timp, își exprimă dorința ca astfel de accidente să nu se mai întâmple, și nimeni altcineva să nu mai treacă prin această durere sfâșietoare.

Paul, un tânăr plin de viață, a plecat mult prea devreme. Moartea sa tragică lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și iubit, dar amintirea lui va rămâne vie în inimile tuturor. „Ride în paradis, Paul!”, scriu prietenii săi, în semn de respect și dragoste pentru cel care a plecat în ultima sa călătorie fără întoarcere.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: