Redactia.ro
Home » Stil de viață » El este un tânăr putred de bogat, dar are mare ghinion în dragoste! Ce oferă oricui îl ajută să-și cunoască aleasa inimii

El este un tânăr putred de bogat, dar are mare ghinion în dragoste! Ce oferă oricui îl ajută să-și cunoască aleasa inimii

GALERIE FOTO (3)

Tânărul este putred de bogat, însă nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 de dolari oricui îl ajută să-și cunoască jumătatea! Însă are o listă de condiții, iată ce-și dorește, de fapt, bogătașul

Joe Cohen a dat lovitura în carieră și a devenit un om de afaceri de succes, care își permite orice, pe plan material! Însă când vine vorba de dragoste, tânărul are ghinion total!

Ca să își împlinească cu adevărat viața, Joe își mai dorește doar să-și întâlnească jumătatea. El povestește că a încercat prin orice mod posibil de a cunoaște persoana potrivită, însă fără pic de noroc.

,,Opresc femei pe stradă. Am încercat și în baruri, activități, evenimente. N-am avut noroc.”, spune trist bărbatul.

A rămas pentru el o singură variantă! Pentru a face lucrurile să funcționeze așa cum vrea el, a decis să ofere frumușica sumă de 10.000 de dolari oricui îl ajută să își întâlnească iubirea.

Mai mult, tănărul milionar pune la bătaie și 2.000 de dolari pentru oricine l-ar putea prezenta cuiva care i-ar putea prezenta jumătatea!

Joe și-a folosit propriul website pentru a se descrie, însă pune acolo și o listă de ,,Termeni și Condiții” esențiale.

Iată care este lista esențială a bogătașului. Fără să respecte aceste reguli, bărbatul nici nu vrea să audă de persoana care i-ar putea deveni jumătate.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

– Oricine poate să îmi prezinte o femeie, nici nu trebuie să te cunosc. Distribuie această postare prietenilor tăi și vei avea banii dacă sfârșesc prin a mă întâlni cu o amică de-a ta.
– Dacă distribui unui prieten care ajunge să îmi prezinte pe altcineva, tu primești 2.000 de dolari.
– Femeia trebuie să fie în Calidornia de Sud, sau să vrea să trăiască aici, nu îmi plac relațiile la distanță.
– Dacă fata mă găsește singură și nu e trimisă de cineva, îi voi da opțiunea de a-i da ei sau de a-i dona unei campanii caritabile pe care o va alege ea.
– Dacă sunt forțat să mă mut din California pentru a mă întâlni cu cineva, atunci nimeni nu mai primește nimic.

Joe se declară dispus să plătească întreaga sumă dacă se va vedea cu succes timp de 4 luni cu femeia respective.

Și chiar dacă anunțul său l-a transformat într-un om celebru, deocamdată nu a avut succesul dorit în dragoste. Însă, cu siguranță, dacă o va întâlni pe aleasa inimii sale, atunci toată lumea va afla și va celebra fericitul eveniment cum se cuvine!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini