Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » El nu prea avea bani, așa că i-a luat cel mai ieftin inel de logodnă. Până și vânzătoarea de la magazin l-a criticat în hohote de râs. „Ești jalnic!”. Răspunsul acestei fete a făcut înconjurul lumii

El nu prea avea bani, așa că i-a luat cel mai ieftin inel de logodnă. Până și vânzătoarea de la magazin l-a criticat în hohote de râs. „Ești jalnic!”. Răspunsul acestei fete a făcut înconjurul lumii

Într-o lume în care bijuteriile scumpe sunt adesea considerate standard în propuneri de căsătorie, povestea unui bărbat modest care a cumpărat un inel de buget pentru logodnica lui a făcut furori pe internet. În ciuda lipsei de mijloace financiare, el și-a arătat dragostea printr-un gest simplu, care a lăsat o amprentă puternică în inima tuturor. Iată detaliile!

El nu prea avea bani, așa că i-a luat cel mai ieftin inel de logodnă

Ariel și logodnicul său au fost nevoiți să se confrunte cu critici și jigniri din partea vânzătoarei de bijuterii când au decis să achiziționeze inelul de logodnă. Cu doar 130 de dolari în buzunar, ei au făcut o alegere simplă, dar cu un înțeles profund. Din nefericire, în loc de sprijin și încurajare, vânzătoarea i-a tratat cu dispreț, catalogând inelul drept „ieftin” și „patetic”.

Răspunsul acestei fete a făcut înconjurul lumii

Cu toate acestea, replica bărbatului a fost un adevărat manifest al dragostei adevărate. El a mărturisit că nu a avut niciodată intenția de a-i oferi iubitei lui un inel scump. Pentru el, inelele nu reprezentau decât un simbol al dragostei lor și al angajamentului său față de ea. Ariel a explicat că amândoi muncesc din greu pentru a-și plăti facturile și pentru a-și asigura o viață demnă și că nu au avut nevoie de un inel scump pentru a-și confirma dragostea reciprocă.

„Soțul meu nu este bogat, amândoi nu avem prea multe. Muncim din greu ca să plătim facturile și ca să punem mâncare pe masă, dar după doi ani de relație am decis că nu mai are rost să așteptăm și să ne logodim.

Nici nu mă gândeam la inele, tot ce mi-am dorit este să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun, însă el a ținut să îmi cumpere unul. A economisit suficient pentru a cumpăra două inele din argint. Le vedeți pe mâna mea și le iubesc. În timp ce le cumpăram, o altă vânzătoare din magazin a venit să ne ajute și a spus: ‘Nu pot să cred ce cumpără unii bărbați azi drept inel de logodnă! Ce patetic!’. Soțului meu îi „picase” fața. Deja se simțea rușinat că nu își poate permitele inelele la care mă uitam eu pe Pinterest. Simțea că m-a dezamăgit și mă întreba mereu dacă sunt mulțumită de ele. Era supărat crezând că nu m-a făcut fericită cu aceste inele pentru că nu erau suficient de opulente. I-am replicat vânzătoarei că nu contează inelul ci dragostea cu care cumperi unul. Am luat inelele și am plecat.

M-aș fi căsătorit cu acest bărbat și dacă mi-ar fi luat un inel de jucărie, de 25 de cenți. De când am decăzut ca nație atât de mult încât am ajuns să gândim că un bărbat iubește cu adevărat o femeie doar dacă îi dă un inel de 3.000 de dolari și își declară dragostea în public? Sigur că sunt gesturi frumoase, însă de când posesiile materiale au devenit egale cu dragostea? Soțului meu i-a fost frică că îl voi respinge doar pentru că nu și-a permis să îmi cumpere un inel scump. Îi era teamă că iubirea mea pentru el va dispărea. Societatea ne-a făcut să gândim așa și este atât de trist.

Acum sunt căsătorită, am un set de inele de 130 de dolari pe mână și lângă mine dragostea vieții mele. Ce mai pot cere de la viață?”, a povestit Ariel într-un moment de sinceritate potrivit dailynews.ro.

Această afirmație a avut un impact profund și a adunat mii de aprecieri și distribuiri pe rețelele de socializare. Ariel a arătat că valoarea unei relații nu poate fi măsurată în bani sau în bijuterii scumpe, ci în sentimentele și angajamentul real pe care îl împărtășesc doi oameni.

Povestea lui Ariel și a logodnicului său servește drept memento pentru toți cei care tind să-și evalueze relațiile pe baza posesiilor materiale. Dragostea adevărată nu se măsoară în diamante sau în bani, ci în momentele sincere de conexiune, în sprijinul necondiționat și în angajamentul față de celălalt.

Astăzi, ei sunt căsătoriți și femeia poartă cu mândrie inelul de 130 de dolari. Celor doi soți nu le pasă de comentariile negative și de criticii care le-au condamnat alegerea. Pentru ei, dragostea este ceea ce contează cel mai mult, iar asta face ca povestea lor să fie cu adevărat de neuitat.

 

Sursa foto: dailynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: