Redactia.ro
Home » Știri » Elegantă, zâmbitoare, împlinită! Cum mai arată Adelina Chivu. Prima apariție la TV după 8 ani a soției lui Cristi Chivu

Elegantă, zâmbitoare, împlinită! Cum mai arată Adelina Chivu. Prima apariție la TV după 8 ani a soției lui Cristi Chivu

GALERIE FOTO (5) Elegantă, zâmbitoare, împlinită. Cum mai arată Adelina Chivu. Prima apariție la TV după 8 ani a soției lui Cristi Chivu

Adelina Chivu a avut prima apariție la TV după opt ani. Iată cum mai arată soția lui Cristian Chivu și dacă s-a schimbat sau nu câtuși de puțin. Ce a spus despre căsnicia ei și despre cei doi copii pe care îi au împreună.

Elegantă, zâmbitoare, împlinită! Cum mai arată Adelina Chivu. Prima apariție la TV după 8 ani a soției lui Cristi Chivu

Adelina Chivu are 41 de ani acum. De 15 ani, ea și Cristian Chivu sunt căsătoriți și au împreună două fiice. Obișnuită cu camerele de filmat, pentru că a fost cândva prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, Adelina Chivu a revenit pe un platou TV după mai bine de opt ani, invitată în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.

Soția fostului mare internațional a venit îmbrăcată într-o combinație de negru și cenușiu, dar cu un zâmbet care a colorat întregul platou. Adela Popescu i-a făcut complimente invitatei ei.

„Vai, ce frumoasă ești! Vai, ce pantofi ai!”, i-a spus Adela Popescu atunci când a văzut-o.

„Ești superbă”, a adăugat aceasta.

Luată la întrebări, Adelina Chivu a spus că fetele ei, deja adolescente, „fac bine”, iar mama lor le e aproape în orice etapă pe care ele o traversează.

„Anastasia seamănă cu mine foarte bine fizic, un pic și caracterial, atât că ea e și Scorpion și e și mai drăcoasă decât eram eu când eram la vârsta ei, în schimb, Natalia este foarte amuzantă”, a spus Adelina Chivu.

Cât despre mariajul cu Cristi Chivu…

„Au trecut foarte repede și foarte ușor anii de căsătorie. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse. Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. În weekend nu suntem niciodată împreună. Noi avem în fiecare an o vacanță doar noi doi pentru că nu avem foarte mult timp unul pentru altul”, a spus ea.

„Sunt lucruri care mă enervează la el, sunt 100% că și el are chestii care îl enervează la mine. Important e să ajungi să tolerezi defectele, să te obișnuiești cu ele”, a mai precizat Adelina Chivu.

Foto: captură video La Măruță
Foto: captură video La Măruță
Foto: captură video La Măruță
Foto: captură video La Măruță
Elegantă, zâmbitoare, împlinită. Cum mai arată Adelina Chivu. Prima apariție la TV după 8 ani a soției lui Cristi Chivu
Foto: Getty Images
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: