Redactia.ro
Home » Monden » Elena Băsescu și-a schimbat complet înfățișarea. Cum arată după intervențiile estetice

Elena Băsescu și-a schimbat complet înfățișarea. Cum arată după intervențiile estetice

GALERIE FOTO (8) Elena Băsescu și-a schimbat complet înfățișarea.

Elena Băsescu și-a schimbat complet înfățișarea. În vârstă de 41 de ani, și mamă a trei copii, EBA se poate mândri cu fizicul ei. Cu toate astea, se observă faptul că fiica cea mică a lui Traian Băsescu și-a făcut câteva retușuri la față, dar extrem de vizibile. Cum arată acum Elena Băsescu?

Elena Băsescu și-a schimbat complet înfățișarea. Cum arată după intervențiile estetice

Elena Băsescu și-a schimbat complet înfățișarea. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a intrat în atenția publicului încă de la o vârstă fragedă. Elena Băsescu a intrat în politică, încercând să-i calce pe urme tatălui. Pe parcursul anilor, Elena Băsescu a apelat la numeroase intervenții estetice. EBA a apelat la rinoplastie, iar acest lucru i-a schimbat complet fizionomia feței. De asemenea,bruneta și-a injectat colagen în buze, după care și-a tatuat sprâncenele. Elena s-a schimbat mult față de cum arăta înainte, devenind parcă o altă persoană. Deși are trei copii și este mamă singură, bruneta nu se neglijează.

Elena Băsescu și-a schimbat și dantura, promovând intens imagini cu ea zâmbind, arătându-și dinții. Schimbarea este vizibilă, aceasta fiind foarte încântată de rezultat. Fiica cea mică a fostului președinte al României, a fost europarlamentar între 2009 și 2004 și fotomodel, dar economist la bază. Oana Lungescu, reporter la BBC, a scris despre ea în 1999, că Elena Băsescu este ”Paris Hilton a României”. Bruneta a absolvit în 2004 Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Romano-Americană, București și are diplomă în master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Elena Băsescu a divorțat de tații copiilor săi

Până să ajungă la căsătoria cu Bogdan Ionescu, bruneta a bifat mai multe relații amorose cu personaje celebre din lumea mondenă. Aceasta a avut o relație cu Andrei Hrebenciuc, fiul unuia dintre adversarii politici ai lui Traian Băsescu. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar Elena a spus că Andrei este influențat de către familia lui.

La scurt timp s-a cuplat cu Ionuț Daniel Gheorghe, alias Joe, Băiatul din Drumul Taberei. Afacerile dubioase ale acestuia nu au fost placul fostului președinte, așa că Elena s-a despărțit de el. Elena și Bogdan, alias Syda s-au căsătorit, iar după câțiva ani și doi copii, cei doi au divorțat. În 2020, Elena Băsescu se căsătorea cu Cătălin Toma, iar împreună au o fetiță. La scurt timp după ce și-au botezat fiica, cei doi s-au despărțit. În prezent, bruneta este mamă singură și se descurcă să-și crească cei trei copii.

EBA nu a pierdut vremea și s-a concentrat pe partea profesională. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu este consilieră la Comisia de Afaceri Europene, fiind angajată până la terminarea fostei legislaturi la grupul Partidul Mișcarea Populară. Aceasta ar câștiga pe lună aproximativ 6.000 de lei. De asemenea, aceasta câștigă bani frumoși din afacerea cu haine. Pe lângă asta, Elena primește și o pensie alimentară substanțială pentru copiii ei, de la tații lor. Și-a cumpărat un bolid de lux de zeci de mii de euro, iar la capitolul bijuterii nu stă deloc rău. Are accesorii în valoare de 40.000 de euro, iar pe toate le-a dobândit prin afacerea ei cu haine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: