Redactia.ro
Home » TV » Elena Cârstea, probleme grave de sănătate, în America

Elena Cârstea, probleme grave de sănătate, în America

GALERIE FOTO (2)

Elena Cârstea a plecat în America cu gândul la o viață mult mai bună. Chiar dacă are parte și de momente de liniște alături de soțul ei, artista are și momente care nu îi dau pace. Elena Cârstea le-a vorbit fanilor săi despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. 

 

Elena Cârstea, probleme grave de sănătate, în America

Elena Cârstea s-a confruntat cu multe probleme în ultimul timp. Artista a ajuns pe mâna medicilor, din cauza unor probleme stomatologice. Deși a plecat din țară de mai bine de 14 ani, Elena Cârstea vorbește des cu fanii săi, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viațe ei.

‘Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am ajuns la munca de jos. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit aștia ca pe hoții de cai’‘, a spus Elena Cârstea pe pagina sa de Facebook.

Elena Cârstea a plecat din România în urmă cu 14 ani. Artista a decis să înceapă o viață nouă în America, acolo unde s-a stabilit, dar unde a fost nevoită să își schimbe și locul de muncă, activând în prezent în industria imobiliară. Vedeta a vorbit și despre o posibilă întoarcere în România. Întrebată de fani dacă s-ar întoarce în țară, Elena Cârstea a mărturisit că îi este foarte dor de locul natal.

Mai mult, artista are un alt motiv de bcuurie, după ce una dintre fiicele sale a anunțato că în curând se va muta cu serviciul aproape de casă, spre bucuria părinților săi.

Nu prea mai am de ce să vin. Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume, pe plictiseala asta ce vrei să faci? Copila mea a venit acasă, se va muta aici cu serviciul sper cât de curând”, a spus Elena Cârstea pe pagina de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: