Redactia.ro
Home » Monden » Elena Chiriac dă cărțile pe față despre Cucu și relația lor. Finalista Survivor România: „Insită, și insistă și nu o lămurește nici când îi sunt demontate afirmațiile mincinoase”

Elena Chiriac dă cărțile pe față despre Cucu și relația lor. Finalista Survivor România: „Insită, și insistă și nu o lămurește nici când îi sunt demontate afirmațiile mincinoase”

Elena Chiriac este indignată de ultimele afirmațiile ale lui Cucu și face declarații șocante. Aceasta a povestit de ce natură este, de fapt, relația dintre ei și îl pune la punct în mod public. Iată toate detaliile!

Cucu, declarații noi despre relația cu Elena Chiriac

Cucu de la Noaptea Târziu a revenit cu noi detașii despre relația pe care a avut-o cu Elena Chiriac. Acesta spune, acum, că nu a avut decât o relație de prietenie cu aceasta, strict platonică, după ce s-au distrat împreună la un festival vestit din România.

„A existat, într-adevăr, o relație de prietenie care s-a concretizat, cumva, la Untold. Ulterior, am stat și am vorbit luni de zile la telefon, dar ceea ce vreau să spun  este faptul că nu a existat o relație între mine și Elena Chiriac”, a spus, deunăzi, Cucu de la Noaptea Târziu.

Elena Chiriac așteaptă scuze, de trei luni, din partea lui Cucu

Elena Chirac încă așteaptă scuze din partea lui Cucu, de peste trei luni. Aceasta susține că el a revenit cu subiectul relației dintre ei, în presă, fără a o contacta. Totodată tânăra este revoltată de toată această situație.

„Am văzut că tot revine cu declarații pe acest subiect. L-am rugat încă de când am venit acasă, de câteva ori, să clarificăm situația asta, odată pentru totdeauna, public, iar el a tot spus că se va ocupa. Dar nu a avut timp să se ocupe. Suntem în punctul în care eu am tot încercat să îl menajez și pe el, dar asta până când ies, acum public, și clarific situația asta. El nu și-a cerut nici scuze, nu a clarificat situația…”, spune Elena Chiriac pentru Fanatik. 

Elena Chiriac: „ El îmi spune mie că e vina presei. Aș vrea, de acum încolo, să nu mai mintă”

Elena a explicat că a discutat cu acesta despre controversa creată în presă pe baza relației dintre ei, dar Cucu susține că este vina modului de interpretare în mass-media, deși el a făcut declarații cum ca ar fi avut o altfel de relație cu ea, una de natură intimă.

„Am discutat pe tema asta (a relație lor, n. red.) cu el, dar nu ne-am înțeles. El îmi spune mie că e vina presei, dă vina pe presă, în condițiile în care el a dat un interviu, video, în care, cu cuvintele lui, spune că noi am avut o relație.

Ceea ce nu e adevărat, dar e vina presei că el a spus asta. Și nu cred că se poate defini altfel o relație intimă, să înțeleagă careva altceva”, a mai spus Elena Chiriac pentru aceeași sursă.

„Asta este ceva personal, pot spune, nu vreau să îmi spăl rufele în public chiar în halul ăsta (la un proces, n. red.). Dar aș fi vrut de la Cucu, de 3 luni deja, de când am venit acasă, să clarifice situația. Și să își repare greșeala, atât cât se mai putea.. Aș vrea, de acum încolo, să nu mai mintă cu nimic legat de mine”, a mai precizat Elena Chiriac, pentru aceeași sursă.

Elena Chiriac a deschid și cutia Pandorei și a lămurit cu lux de amănunte ce s-a petrecut la festivalul la care au participat împreună ea și Cucu, cel care spunea că s-ar fi petrecut mai mult între ei, decât o banală discuție și o fotografie.

 „El nu a interpretat greșit acea noapte de la Untold, el a știut întotdeauna care era situația dintre noi.

Am fost prieteni, ne-am distrat ca orice prieteni la Untold. Dar am făcut o poză împreună, ca prieteni, de acolo oamenii au întrebat dacă e mai mult decât atât, iar el a ales să mintă. Dar niciodată nu i-am dat de înțeles mai mult decât ceea ce a fost.

Tata e revoltat, e și normal, mai ales că cineva inventează o relație cu fiica lui și insită, și insistă și nu o lămurește nici când îi sunt demontate afirmațiile mincinoase”, a concluzionat Elena Chiriac pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: