Redactia.ro
Home » Știri » Elena, fosta soție a lui CRBL, revenire spectaculoasă. Cum i-a surprins coregrafa pe internauți

Elena, fosta soție a lui CRBL, revenire spectaculoasă. Cum i-a surprins coregrafa pe internauți

CRBL divorțează de soție

Începutul lunii aprilie a marcat finalul unei căsnicii de 16 ani în lumea showbiz-ului românesc, cu protagoniștii Elena și CRBL decidând să meargă pe drumuri separate. Povestea lor de dragoste a început pe platourile de filmare ale show-ului „Dansez pentru Tine”, culminând cu căsătoria în 2008.

Ce mesaj motivațional a postat fosta soție a lui CRBL

Deși despărțirea lor a surprins multe persoane, ambii au menținut o relație bună, mai ales pentru binele fiicei lor comune. După anunțul divorțului, Elena a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, închizându-și conturile de pe rețelele sociale, dar recent a revenit în atenția publică cu o postare inspirațională pe TikTok și Instagram.

În mesajul său, Elena vorbește despre curajul de a începe un nou capitol în viață și despre încrederea în sine, semn că a depășit momentele dificile ale despărțirii. „Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! Noua eu. Viață nouă. Noi începuturi. Fii pozitiv. Fii tu”, a scris ea pe TikTok, însoțind mesajul cu un colaj de fotografii personale. Postarea a fost bine primită și pe Instagram, unde a încurajat urmăritorii să fie sursa propriei inspirații și să lase lumina să-i ghideze spre succes și fericire.

@elena_viscu Celebration with my besties #newday #newbeginnings #celebrationwithmybesties ♬ sunet original – elena_viscu

CRBL și Elena, relație bună pentru copil

Cu toate acestea, despărțirea nu i-a îndepărtat complet unul de celălalt, deoarece împărtășesc responsabilitatea de a crește împreună o fetiță. CRBL continuă să locuiască singur în Pantelimon, în timp ce Elena și fiica lor s-au mutat într-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de zona de nord a Capitalei. Această nouă aranjare pare să fie un pas pozitiv pentru amândoi, permițându-le să își reconfigureze viețile post-divorț, păstrând în același timp o legătură stabilă pentru binele copilului lor.

Detaliile specifice care au dus la separare nu au fost dezvăluite, dar amândoi au subliniat că această hotărâre a fost rezultatul unei reflecții îndelungate și că s-a luat în cele mai bune condiții. Aceștia au participat împreună la emisiunea Power Couple de la Antena 1, chiar înainte de a face anunțul.

Elena a reacționat la această schimbare și pe plan personal, modificându-și considerabil prezența online. Ea a optat pentru revenirea la numele său de familie de dinainte de căsătorie, Elena Viscu, și a curățat contul său de Instagram de orice fotografii cu CRBL, preferând să posteze imagini personale, cu prietenii sau cu fiica lor, Alessia. Aceasta și-a intensificat activitatea pe rețelele sociale, postând frecvent videoclipuri pe Instagram și TikTok care sunt bine primite de urmăritori.

Ce spune CRBL despre viața de burlac

De partea cealaltă, CRBL a vorbit despre noua sa viață de bărbat singur într-un interviu recent, exprimându-se despre adaptarea la această nouă realitate.

„Oficial fac bine și în 2024. E bine ca bărbat singur, sunt foarte bine. Eu nu am avut război, a fost doar pe pace, noi am fost în uniunea noastră, nu am avut războaie. Nu sunt asaltat de admiratoare, și mai bine să nu fiu asaltat. Normal că țin legătura cu Elena, vorbim în fiecare zi.”, a spus CRBL, citat de Spynews.ro.

„Nu, așa a fost de sus, Bărbosu așa a decis, noi doar ne-am adaptat. Nu are de unde să vină un al doilea copil, gata, nu mai vine niciun copil, atât!”, a mai spus cântărețul conform sursei citate.

Anunțul divorțului a fost făcut de CRBL printr-o postare pe Instagram, unde a împărtășit o fotografie alături de Elena, menționând că decizia a fost bine chibzuită și că amândoi sunt concentrați pe creșterea armonioasă a fiicei lor. Acest capitol nou pare să fie abordat cu maturitate și înțelegere reciprocă, punând accent pe binele comun și pe responsabilitățile parentale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: