Redactia.ro
Home » Monden » Elena Gheorghe, trucuri pentru un corp de model: „În fiecare dimineață…”

Elena Gheorghe, trucuri pentru un corp de model: „În fiecare dimineață…”

Elena Gheorghe are un corp demn de invidiat! Vedeta a povestit public ce secrete are și ce alimente a scos definitiv din alimentație pentru rezultate fenomenale! Iată detaliile! 

Elena Gheorghe, trucuri pentru un corp de model

Elena Gheorghe a oferit într-un interviu detalii despre modul în care își menține silueta, dar și despre alimentația de zi cu zi: 

„În primul rând carnea (n.red. a scos), nu mai mănânc decât pește. Brânzeturi, foarte rar, doar telemea. Încerc să mănânc cât mai puțin procesat, adică mai pe natural, mai pe crud, mai pe nefiert, neprăjit. Practic, mănânci foarte sănătos. În fiecare dimineață îmi prepar sucul de țelină apio, pe care țin neapărat să îl beau și din motive de beauty, dar și ale sănătății, este extraordinar”, a declarat Elena Gheorghe, pentru impact.ro

Copiii Elenei Gheorghe, uimiți de reacția fanilor când o văd pe mama lor

Vedeta a povestit că micuții ei sunt mereu șocați de dragostea cu care o întâmpină fanii ei la concerte: 

„Mama este mama. Ei oricum, cumva, când vin la concerte, sunt puțin uimiți de reacția oamenilor vis-à-vis de mine. Oamenii se simt cumva foarte familiari în prezența mea, cunoscându-mă de foarte mult timp, au impresia că suntem super apropiați și câteodată vin, mă îmbrățișează, mă pupă.

Și eu sunt șocată, dar am văzut asta în mutrițele lor când au văzut: “Mami, dar tu îi cunoști pe oamenii aceștia?”. Zic: “Mami, nu îi cunosc!”. “Dar ei te cunosc pe tine, că au venit să te îmbrățișeze!”. Și atunci le explic cumva și au înțeles. Câteodată mai zic: “Dar trebuie să mai faci multe poze?”.

 

Sursa foto: Facebook Elena Gheorghe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: