Redactia.ro
Home » Știri » Elena Hagi, o prezență remarcabilă în tribunele stadionului. Soția i-a fost alături lui Ianis Hagi la meciul România-Ucraina

Elena Hagi, o prezență remarcabilă în tribunele stadionului. Soția i-a fost alături lui Ianis Hagi la meciul România-Ucraina

GALERIE FOTO (2)

Elena Hagi, în vârstă de 24 de ani, soția talentatului fotbalist Ianis Hagi, a fost prezentă la meciul de ieri, 17 iunie, dintre România și Ucraina, care s-a desfășurat pe Allianz Arena din Munchen.

Partida, care s-a încheiat cu un triumf răsunător de 3-0 pentru echipa României, a fost o experiență memorabilă pentru suporterii tricolori, inclusiv pentru Elena Hagi, care și-a susținut soțul din tribune alături de Maria, fiica lui Gică Popescu.

Elena Hagi a fost o prezență remarcabilă în tribunele stadionului

România a înregistrat o victorie istorică împotriva Ucrainei, scorul de 3-0 reprezentând cea mai categorică victorie din istoria prezențelor la turneele finale. Golurile spectaculoase ale lui Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au adus bucurie și mândrie celor aproximativ 40.000 de suporteri români prezenți pe stadion.

 Îmbrăcată într-un tricou galben cu numărul zece, o pereche de blugi trei sferturi și papuci cu toc, Elena și-a arătat susținerea necondiționată pentru soțul său și echipa națională. Alături de Maria, fiica lui Gică Hagi, Elena a urmărit cu emoție fiecare moment al meciului, cele două imortalizând chiar și câteva clipe pe care le-au împărtășit pe Instagram.

Elena Hagi și Ianis Hagi s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut

Ceremonia a avut loc într-un local exclusivist din nordul Capitalei, unde cei doi au organizat o petrecere grandioasă pentru a marca acest moment special din viața lor. Aproximativ 400 de invitați au fost prezenți la eveniment, printre care s-au numărat membri ai familiilor celor doi îndrăgostiți și personalități de seamă din sportul românesc, inclusiv părinții Simonei Halep, Gică Popescu, Gigi Becali și Gabi Balint.

Relația dintre Elena și Ianis Hagi este una deosebit de strânsă și plină de afecțiune. Elena, prin prezența și susținerea sa constantă, a devenit unul dintre cei mai mari susținători ai lui Ianis, însoțindu-l la majoritatea meciurilor și fiind alături de el în momentele cheie ale carierei sale.

Victoria categorică împotriva Ucrainei a fost un debut de senzație pentru România la EURO 2024. Performanțele impresionante ale jucătorilor români, inclusiv golurile spectaculoase și apărarea solidă, au demonstrat încă o dată potențialul și talentul echipei naționale.

Elena Hagi, ca mulți alți suporteri români, a trăit meciul cu intensitate și pasiune

Bucuria victoriei și momentul în care soțul său, Ianis, a strălucit pe teren, au fost clipe de neuitat pentru ea și pentru toți cei prezenți pe stadion.

Performanța echipei naționale la acest turneu final și sprijinul necondiționat al suporterilor, inclusiv al celor dragi jucătorilor, sunt indicii clare că România are un viitor promițător în fotbalul internațional. Cu jucători talentați și dedicați precum Ianis Hagi și cu susținerea entuziastă a fanilor, echipa națională are toate șansele să continue să impresioneze și să obțină rezultate remarcabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: