Redactia.ro
Home » Monden » Elena Ionescu, trimisă acasă de la Survivor All Stars! Cum a fost surprinsă cântăreaţa

Elena Ionescu, trimisă acasă de la Survivor All Stars! Cum a fost surprinsă cântăreaţa

Eliminare șoc la Survivor All Stars! Cine pleacă acasă val vârtej din competiție? Nimeni nu se aștepta la el

Eliminare-surpriză de la Survivor All Stars! Elena Ionescu a părăsit competiția. Cântăreața din echipa Faimoșilor a fost surprinsă pe un aeroport din Germania, în drumul spre România, alături de Andreea Tonciu, care a fost eliminată oficial din competiție.

Elena Ionescu a venit în același avion cu Andreea Tonciu, concurenta care a fost eliminată săptămâna aceasta, după un duel cu Roxana Nemeș în Republica Dominicană.

Eliminată sau a vrut ea să plece?

Fanii show-ului de la Pro TV au o dilemă: nu se ştie dacă artista a fost eliminată de la Survivor All Stars sau dacă ea a dorit să plece acasă. Cântăreața nu avea probleme medicale și nici nu a fost nominalizată pentru eliminare.

Săptămâna următoare, telespectatorii vor afla ce s-a întâmplat cu Ionuț Iftimoaie urmărind la PRO TV marți, miercuri și joi, de la ora 21.30, Survivor All Stars.

Cert e că Andreea Tonciu și Elena Ionescu s-au întors cu același avion acasă, ele au fost surprinse de un fan pe aeroportul din Frankfurt, iar dovada e imaginea care circulă în mediul online a fost publicată de cancan.ro.

A pierdut o probă cu bile?

Imaginea cu cele două vedete a fost surprinsă de un fan Survivor, în aeroportul din Frankfurt. Același fan a povestit că Elena discuta la telefon cu un apropiat și povestea că a fost eliminata în urma unei probe cu bile, joc de eliminare.

În drumul spre România, Andreea Tonciu a făcut declarații despre întoarcerea acasă. În schimb, Elena Ionescu nu a distribuit nimic.

„Hello dragilor! Ce faceți? După 10 ore de zbor, ce credeți că mi s-a întâmplat? Am pierdut primul avion spre București.

Având în vedere că cei din Frankfurt nu sunt bine organizați, n-au mers troleele, autobuzele, trenurile, și am pierdut și cel de-al doilea zbor.

Și m-am plimbat dintr-un terminal în altul și ajung la noapte acasă. Nu mai pot ce obosită sunt. Credeți-mă, sunt epuizată total. Voi ce faceți? Vă pup”, a fost mesajul transmis de Andreea Tonciu pe terminalul din Frankfurt.

Tonciu a revenit peste câteva ore cu o nouă postare când a ajuns în țară.

„Gata! Într-un final am ajuns acasă. Wow! De abia aștept să ajung la Rebi. Sunt atât de obosită, de nu vă imaginați. De două zile pe drum, în final acasă, unde e cel mai bine”, a postat ea pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: