Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu are din nou probleme de sănătate! Are nevoie de operație

Elena Merișoreanu are din nou probleme de sănătate! Are nevoie de operație

Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu are din nou probleme de sănătate. Starea ei s-a agravat de la începutul acestui an, când doctorii au diagnosticat-o cu artroză. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală însă artista va ajunge din nou pe mâinile medicilor. 

Elena Merișoreanu are din nou probleme de sătănate

Elena Merișoreanu a primit din nou un diagnostic dur. Aceasta are din nou probleme de sănătate după ce în urmă cu câteva luni a trecut printr-o operație. Acum, artista are dureri cumplite, astfel că va ajunge din nou la intervenția chirurgicală.

Cântăreața a vorbit despre problemele de sănătate dar a făcut și mărturisiri șocante despre ultima perioadă a ei într-un interviu, scrie ciao.ro.

”La piciorul stâng sunt operată, dar din păcate, pentru că l-am folosit foarte mult pe cel drept va trebui să mă operez și la el. Durerile sunt destul de mari și nu merită să suport. Așa că mă operez, pentru că așa este cel mai bine, ca să nu mai sufăr atât”, a povestit Elena Merișoreanu.

Din câte se pare, problema există de ceva vreme și chiar a urmat un tratament, însă nu a dat rezultate. În ceea ce privește operația, artista explică faptul că nu este o intervenție complicată.

”Picioarele m-au durut întotdeauna. Am făcut tratamente, dar fără niciun rezultat. Atâta timp cât nu mai ai cartilaj, cartilajul nu se mai reface. Operația nu este grea, dar recuperarea durează trei luni, patru luni, depinde. La fel a durat și data trecută, a fost un proces destul de lung. Eu sunt o optimistă. Sunt foarte puternică și nu mădoboară orice boală”, a declarat artista.

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț

Elena Mereșoreanu a avut o carieră de succes, însă în dragoste nu a stat chiar așa bine. Interpreta de muzică populară a trecut prin momente destul de dificile atunci când a aflat că soțul ei o înșeală.

Artista este căsătorită de 44 de ani cu Viorel Croitorul, însă nu s-a gândit niciodată să se despartă de el, nici după ce a aflat că a fost înșelată. Motivul care a convins-o sa treacă peste lipsa de devotament a soțului a fost faptul că se comporta bine cu ea.

”Am 44 de ani de căsătorie și bărbatul meu m-a înșelat foarte mult! Îți jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare. Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine”, a declarat Elena Merișoreanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: