Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu, diagnostic crunt din partea medicilor. Ce afecțiune are artista

Elena Merișoreanu, diagnostic crunt din partea medicilor. Ce afecțiune are artista

Elena Merișoreanu, diagnostic crunt din partea medicilor.

Elena Merișoreanu, diagnostic crunt din partea medicilor. Celebra artistă s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, iar o perioadă lungă de timp a încercat să se trateze cu medicamente pentru o afecțiune pe care o avea la picioar. După ce a mers la medic, Elena Merișoreanu a primit un diagnostic crunt de la medici.

Elena Merișoreanu, diagnostic crunt din partea medicilor. Ce afecțiune are artista

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciatea artiste de muzică populară din România. Marea doamnă a muzicii populare românești s-a confruntat cu multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Aceasta a avut probleme la picior pe care a încercat să le trateze cu medicamente. După o vizită la medic, Elena Merișoreanu a aflat că trebuie să se opereze.

Din fericire, problemele cu care se confruntă solista nu sunt grave, fiind vorba despre o complicație pe care o avea de ceva timp la picior. Artista a explicat că trebuie neapărat să se opereze, fiindcă nu există altă cale de a se vindeca. Deși se confruntă cu această problemă de mult timp, Elena Merișoreanu a amânat momentul în care trebuie să facă intervenția, mărturisind că are câteva proiecte importante ce nu pot fi amânate. „Cartilajul nu se mai reface. Nu ma simt chiar așa de rau, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu, ci ca pe o plăcere. Medicii au zis ca nu e problema daca amân operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune„, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a declarat că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a mai ascunde din vârsta sa. „Săptămâna trecută am fost la estetician, mi-a băgat acid hialuronic, în frunte și în zona gurii. Eu îmi asum tot ce îmi fac, își fac și fetele tinereu, eu de ce să nu fac. Nu mi-e frică de ace, dar nu mi-aș face operații estetice niciodată sau ceva radical. Nu o fac pentru mine, o fac pentru public. Mă enervează când le văd pe astea tinere cu gogoșile în gură (nr. buze mari)”, a spus interpreta de muzică populară.

Elena Merișoreanu, înșelată la soț

Artista are o carieră longevivă în domeniul muzicii populare, dar și o căsnicie care a trecut testul anilor. Cu toate astea, cei 46 de ani nu a putut să nu fie presărați de momente deranjante, cum ar fi infidelități și certuri. Elena Merișoreanu a recunoscut că soțul ei a înșelat-o de mai multe ori, dar nu cu oricine, ci chiar cu mai multe colege de scenă.

Aceasta și-a adus aminte că o dată vecinii au avertizat-o cu privire la aventurile soțului ei, dar artista a dat dovadă de curaj și a invitat-o pe respectiva femeie la discuții, reusind să rămână prietene, fără ca soțul ei să știe aceste aspecte. „M-a înșelat de foarte multe ori. Cu colege de la teatru, de la Rapsodia Română. Omul se purta fain acasă, nu m-a neglijat. L-am lăsat în pace. Nu l-am întrebat niciodată”, a mărturisit Elena Merișoareanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: