Redactia.ro
Home » Știri » S-a crezut că a murit, dar era ziua ei de naștere. Elena Merișoreanu, declarații surprinzătoare despre ziua când s-a crezut că a încetat din viață

S-a crezut că a murit, dar era ziua ei de naștere. Elena Merișoreanu, declarații surprinzătoare despre ziua când s-a crezut că a încetat din viață

În vârstă de 74 de ani, Elena Merișoreanu a avut parte de șocul vieții sale, chiar de ziua ei de naștere. S-a crezut că a murit, iar mesajele cu condoleanțe i-au înfiorat pe apropiații și familia sa. Cântăreața de muzică populară nu a știut cum să reacționeze când în presă au apărut din nou zvonuri despre decesul său. Era în spital, iar soțul și sora sa au trăit momente de spaimă teribile.

Elena Merișoreanu se numără printre cele mai apreciate artiste din țara noastră, având o carieră în domeniul muzical de mai bine de 50 de ani. Vocea sa minunată, dar și prezența sa deosebită, au animat ani de-a rândul petrecerile românilor și le-a adus bucurie în suflete. A rămas mereu aceeași persoană caldă, care a împărțit zâmbete oriunde și-a făcut apariția.

Au crezut că a murit

Cântăreața de muzică populară și-a sărbătorit recent cea de-a 74-a aniversare, dar a avut parte de cea mai neplăcută surpriză din partea publicului său. Cum în acea perioade trecuse recent prin infectarea cu Covid-19, mulți au crezut că artista a pierdut lupta cu boala și a încetat din viață.

Informația a fost ulterior preluată de diferite surse, iar mesajele de condoleanțe au început imediat să apară. Primii care au aflat pe această cale că doamna Merișoreanu nu mai este printre noi au fost chiar soțul și sora acesteia, care au trecut prin momente teribile până au aflat adevărul.

Din câte a povestit chiar artista, nu este prima oară când trece prin asemenea situații. În urmă cu doi ani o știre asemănătoare i-a lăsat fără cuvinte pe cunoscuții săi, iar istoria se pare că s-a repetat. Cel mai trist este că de data aceasta era chiar ziua sa de naștere, moment în care avea nevoie mai mult ca oricând de susținerea oamenilor din jurul său.

”Eu nu știu nimic (n. despre vestea morții sale), pe soț îl sunau să-i zică condoleanțe pentru soția moartă. Toată lumea mă suna, rudele, colegii, prietenii. Bărbatu-miu a zis: ”Păi am vorbit cu ea acum, când a murit?” Sora mea a făcut tensiune 26. E a doua oară când mă ”omoară” așa, acum vreo doi ani s-a mai întâmplat”, a declarat Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Ce s-a întâmplat cu Elena Merișoreanu după ce a fost infectată cu Coronavirus

Elena Merișoreanu și-a îngrijorat teribil fanii după ce a fost infectată cu virusul care a îngenunchiat o lume întreagă. Cu toate că era vaccinată, a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar organismul său a simțit din plin efectele bolii. Cel mai tare a durut-o că a fost nevoită să-și amâne spectacolele și proiectele pe care le avea în viitor, muzica fiind cea mai mare dragoste a sa.

„Eu, care sunt o fire care nu zac în pat, cum mă ridicam, cum mă lua oboseala și voiam să dorm. A doua zi, cum am ajuns la spital, m-am simțit mai bine. Acum mi-a ieșit bine saturația, medicii or să-mi dea drumul curând. Nu mă mai duc la evenimente, doamne ferește! Aveam evenimente luate în perioada următoare, dar am pus-o pe fiica mea și a dat banii înapoi cui mi-a dat arvună. Păi, cum să mă mai duc? Aveam de terminat CD-ul, de filmat videoclipuri, aveam totul plătit, dar, dacă s-a întâmplat asta, nu mai fac nimic“, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: