Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu, primele declarații despre divorțul Anamariei Prodan. Artista i-a făcut o ultimă promisiune Ionelei Prodan pe patul de moarte

Elena Merișoreanu, primele declarații despre divorțul Anamariei Prodan. Artista i-a făcut o ultimă promisiune Ionelei Prodan pe patul de moarte

Ionela Prodan a fost o artistă deosebită și foarte iubită de publicul din țara noastră. Printre cei care au suferit nespus în momentul în care inima acesteia a încetat să bată se numără și Elena Merișoreanu, care i-a fost alături până în ultima clipă. Cele două au fost legate de o frumoasă poveste de prietenie, care continuă chiar și după moartea cântăreței de muzică populară. Astfel, înainte să-și dea ultima suflare, mama Anamariei Prodan și-a rugat prietena să facă un ultim lucru pentru ea. 

Ionela Prodan a fost răpusă de o boala cruntă

Pe lângă cariera impresionantă în muzică pe care a avut-o, Ionela Prodan a fost o mamă dedicată, pentru care familia a fost mereu pe primul loc. A adus pe lume două fete, Anamaria și Anca, iar relația dintre cele trei a fost una deosebită, căci au rămas unite indiferent de circumstanțe. Artista a muncit o viață întreagă și a reușit să agonisească o avere impresionantă, totul pentru a se asigura că fetele sale vor avea o viață liniștită și prosperă.

Anul 2018 a fost un moment cumplit pentru Anamaria și Anca Prodan. Mama lor a pierdut lupta cu boala cruntă cu care a fost diagnosticată de medici în urmă cu mai mulți ani, cancerul de pancreas. A fost internată la spitalul  Spitalul Universitar de Urgență Elias, însă eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar. S-a stins din viață în data de 16 aprilie, iar în urmă a rămas amintirea sa, care dăinuiește și astăzi în sufletele celor care au iubit-o.

„Tu nu ai murit! Și nu o vei face vreodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele! Tu ești icoana vieții mele! Știu că acolo unde ai plecat vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în tot Raiul și în inima mea. Drum bun, iubirea vieții mele!.”, a scris Anamaria Prodan după ce și-a pierdut mama.

Elena Merișoreanu i-a făcut Ionelei Prodan o ultimă promisiune pe patul de moarte

Printre persoanele care i-au fost alături până în ultima clipă Ionelei Prodan s-a numărat și Elena Merișoreanu. Ani de-a rândul, cele două și-au fost alături în momentele dificile din viață, iar legătura lor continuă să dăinuiască chiar și astăzi. Artista a dezvăluit că i-a făcut o ultimă promisiune prietenei sale, pe care intenționează să o îndeplinească indiferent de circumstanțe.

Mai exact, regretata artistă de muzică populară i-a cerut să le poarte de grijă fetelor sale atunci când ea nu va mai fi pe această lume, iar doamna Merișoreanu a făcut întocmai. În această perioadă, când Anamaria Prodan este greu încercată de viață, se bucură de figura maternă a prietenei mamei sale.

„I-am promis Ionelei pe patul de moarte că voi sta lângă Anamaria până închid ochii! Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste greutăți, peste necazuri. Este o femeie foarte puternică și sunt convinsă că va trece cu bine peste toate, cu bune și cu rele. Are copiii aproape de ea și eu, și familia mea o să fim alături de ea. Ionela, la spital, când am fost, mi-a zis: «ai grijă de fetele mele!», a mărturisit Elena Merișoreanu pentru publicația Click.ro.

Reacția Elenei Merișoreanu când a aflat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Familia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a fost mereu văzută drept un exemplu pentru publicul din România, așa că vestea divorțului său încă suprinde pe toată lumea. După 13 ani în care și-au fost alături negreșit și au evoluat nespus, cei doi soți au decis să pună capăt mariajului lor.

Zvonurile despre divorț au început să apară încă de la începutul acestui an, dar totul s-a concretizat în momentul în care s-a aflat despre relația extraconjugală a antrenorului de fotbal. Așadar, i-a fost infidel soției sale, iar noua femeie din viața sa se pare că așteaptă acum un copil.

Despre toate acestea, Elena Merișoreanu nu a avut prea multe de spus. A mărturisit că vestea despărțirii celor doi a fost una neașteptată, însă își păstrează speranța că situația se va remedia. Artista susține ideea că Anamaria și Laurențiu ar trebui să găsească o cale prin care să treacă peste toate problemele și să se împace, iar iubirea să-și găsească din nou calea în viața lor.

„Am fost șocată și sunt încă șocată de divorț. Încă mai sper că va fi bine. Știe Dumnezeu! Anamaria va trece cu bine și eu încă mai sper că poate se vor împăca. Măcar pentru minunăția asta de copil!”, a declarat aceasta pentru sursa precizată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: